Canlı yayında işkence yapan Ümit Uygun'nun "Aleyna'yı ben öldürdüm! Elime geçen kadının kurtuluşu olmaz" dediği tanıktan şok itiraflar! Aleyna Çakır'ı işkenceci sevgilisi Ümit Uygun mu katletti? Müge Anlı, sevgilisi Ümit Uygun tarafından işkence edilen Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü ile ilgili ulaştığı tanıkların kan donduran ifadelerini ekrana taşımaya devam ediyor... atv'nin rakipsiz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Eylül 2020 Cuma canlı yayınında şaşırtan olay! 75 yaşındaki kocasını evde 26 yaşındaki genç bir kadınla şeftali yerken yakalayan kadın, yaptığı hata ile hayatının şokunu yaşadı! Müge Anlı, gizli tanıkların ifadelerine ekrana taşıyor.

MÜGE ANLI FIRTINASI DEVAM EDİYOR!

Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde

100 program arasında rakiplerini ve birçok prime time (PT) programlarını geride bıraktı.

Müge Anlı'da akılalmaz son dakika haberi! Kocasını evde genç bir kadınla şeftali yerken yakalayan kadına büyük şok | Video

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sabah kuşağının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Kantar Medya tarafından alınan verilere göre, gün içerisinde yayınlanan 100 programın yer aldığı reyting ölçümünde gündüz kuşağında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, en yüksek izlenme payı alan yapım olmanın yanı sıra Tüm Kişiler'de ve 20+ABC1 kategorilerinde ikinci sıraya yerleşti. Müge Anlı ile Tatlı Sert Tüm Kişiler kategorisinde %4,96 izlenme oranı ve %31,09 izlenme payı alarak ikinci, AB Sosyal Statü'de %3,65 izlenme oranı ve %25,50 izlenme payı'yla dördüncü, 20+ABC1 kategorisinde ise %4,73 izlenme oranı %32,34 izlenme pay'ıyla ikinci olarak yine fırtınalar estirdi.

Dün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, altı aydır ailesi tarafından arana Sinem Esma'nın ağrı da bulunması ve Haziran ayında şüpheli bir şekilde evinde ölü bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili sır perdesi ekrana taşındı.

Editör: TE Bilişim