Afyonkarahisar Dinar’a bağlı Pınarlar Mahallesinde 26 Ekim günü esrarengiz bir şekilde kaybolan Cevdet Uysal (66) ve Zeliha Uysal (64) çiftini bulmak çiftin çocukları ve kardeşleri Müge Anlı'ya başvurmuştu.

Müge Anlı,günlerdir Zeliha ve Cevdet Uysal çiftiyle ilgili program yaparken, jandarma ekipleride Afyonkarahisar'da geniş kapmsamlı arama çalışmalarına devam ediyordu.

Afyonkarahisar Dinar'a bağlı Pınarlar Mahallesinde 26 Ekim günü esrarengiz bir şekilde kaybolan Cevdet Uysal (66) ve Zeliha Uysal (64) çiftini bulmak için Jandarma ekipleri bölgeyi didik didik ararken Çiftinin bulunması için dalgıç polisler tarafından gölette arama başlatılmıştı.

Geçtiğimiz ay aniden ortadan kaybolan Cevdet ile Zeliha Uysal'a ait olduğu düşünülen cesetler 16 gün sonra kayboldukları köye yakın bir noktadaki rögarda bulundu. Jandarmanın olay yerindeki inceleme çalışmaları sürüyor.

Yaşlı çifte ait olduğu düşünülen cesetleri çobanlık yapan Abdullah Korkmaz bugün keçilerini otlatmak için çıktığı araziden kötü bir kokunun geldiğini fark etti. Yılanlı Dere mevkisi yakınlarında bir sulama kanalına ait kuyunun yanına gelen Çoban Korkmaz 2 metrelik kuyuyu kontrol edince iki kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Çoban'ın jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede kuyuda üzeri taşlarla örtülü, yüzleri tanınmaz halde 1'i kadın 2 kişinin cansız bedeni olduğu belirlendi. Olay yerine gelen savcının talimatıyla jandarma olay yeri inceleme ekipleri kuyuya inerek, cesetleri çıkardı. Cesetlerin, 17 gündür kayıp olarak aranan Cevdet ve Zeliha Uysal çiftine ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yapılan incelemenin ardından iki ceset otopsi ve kimlik tespiti için Dinar Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Yaşlı çiftin yüzleri tanınmaz halde olduğundan kimlik tespitini çocukları yaptı.

Editör: TE Bilişim