Müge Anlı ile Tatlı Sert programında oğlu İdris Arslan ve ailesiyle yaşayan 9 çocuk ve 25 torun sahibi Fadime Arslan'ın ölümünün ardından ortaya çıkan gelişmeler herkesi dehşete düşürdü..

Arslan'ın ölümünün ardından torunun eşi tarafından çeşitli tarihlerde çekildiği belirlenen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde yaşlı kadının, oğlunun eşi tarafından defalarca dövüldüğü görüldü..

Fadime Arslan'ın ölümünün şüpheli bulunmasının ardından konuyla ilgili Selendi Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı..

9 çocuk 25 torun sahibi olan Fadime Arslan'ın ölümünü şüpheli bulan çocukları ve torunları Müge Anlı programına katıldı.

Vefatından birkaç hafta sonra çıkan görüntülerde yaşlı kadının kendisiyle aynı adı taşıyan gelini tarafından şiddet görmesi "cinayet" şüphelerine neden oldu.

Müge Anlı, Fadime Arslan'ın ölümünün ardından çekilen görüntüler şoke etti. İddiaya göre torunun eşi olan Fidan, Fadime Arslan öldükten sonra kadının elbiselerini giyip göbek attı.

Müge Anlı, videolarda Fidan Hanım'ın hiç sesini çıkarmamasını eleştirerek "Bu şiddete göz yummuşsun" dedi. Fidan Hanım ise video kaydını durduktan sonra dur anne diye söylemde bulunduğunu iddia etti.

Stüdyoda olan Himmet Bey'in eşi Cennet Hanım ise, Fidan'ın Fadime Arslan'ın kafasına çuval bile geçirdiğini ileri sürdü.

Evin içerisinde devamlı video ve fotoğraf kaydı aldığını iddia eden Cennet Arslan, "Cellat bu biz bunun elinden telefonu nasıl alalım. Bize fotoğrafları sildiğini söyledi. Jandarmalar bunun hakkından gelemiyor." dedi.

Fadime Hanımın yüzünde morluk olduğuna dikkat çeken Müge Anlı ise, "Rabbim sen ne kadar büyüksün. Senin annen kayınvalidesini döverse senin gelini de onu dövüyor işte." dedi.

Benim ağabeyim araba aldı hayırlı olsun demek için bile arayamadım diyen Mehmet Arslan, "Fidan benim yengelerimle ilişkim olduğunu söylüyor" dedi.

Mehmet'in bu açıklamasının ardından yerinden fırlayan Fidan Arslan, kocasına canlı yayında tekme attı.

.

.

Editör: TE Bilişim