Nisan ayı boyunca, pazartesiden perşembeye her sabah 10.00’da Rapunzel: Serüvenler ve hemen ardından 10.30’da Prenses Elena Disney Channel’da!

Rapunzel, Eugene ve Cassandra ile birlikte Corona'nın Prensesi olabilmek için çok fazla şey keşfetmesi gerektiğini öğreniyor. Eugene, yeni soylu ve lüks hayatına hızlıca uyum sağlamaya çalışırken, Rapunzel ise Corona'ya alışmanın düşündüğünden zor olduğunu görüyor. Yeni sorumluluklarıyla bunalan Rapunzel, kaçış yolunu arkadaşı ve yardımcısı olan Cassandra ile buluyor. Rapunzel: Serüvenler Nisan ayı boyunca, pazartesiden perşembeye her sabah 10.00’da Disney Channel’da ekranlara geliyor!

Prenses Elena'nın yolculuğu, uzun zaman önce kötü bir sihirbaz olan Shuriki’nin Avalor krallığını ele geçirmesiyle başlıyor. Elena tahtın gerçek sahibi olsa bile, henüz sadece 16 yaşında olduğu için, büyük Konsey'in de yardımıyla Avalor'u yönetmeyi öğrenmesi gerekiyor. Prenses Elena Nisan ayı boyunca, pazartesiden perşembeye her sabah 10.30’da Disney Channel’da izleyicilerle buluşuyor!

Prensesler Kuşağı 5 Nisan’dan itibaren uydudan her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel’da!

Editör: TE Bilişim