Kanal D ekranlarına Çarşamba akşamları gelen Sadakatsiz son bölüm sosyal medyaya damgasını vurdu. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizinin son bölümünde Mert ve Asya'nın sahnesi çok konuşulurken Twitter'da binlerce kullanıcı dizi ile ilgili yorumlar yapmaya başladı. Sosyal medyada gündem olan dizi kelimenin tam anlamı ile "Sadakatsiz"liğe vurgu yaparken intikam için yapılan yanlışlar da gözler önüne serildi. İşte Sadakatsiz son bölüme damga vuran o sahneler…

Sadakatsiz son bölümde, Asya'nın eşi Volkan'ın en yakın arkadaşı Mert ile intikam için birlikte olması sosyal medyaya damgasını vurdu. Melis Sezen, Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı dizi kısa sürede ekranlarda büyük başarı toplarken Derin'in Asya hakkında söyledikleri sonrası Asya intikam planlarını devreye soktu. İşte Sadakatsiz 5.son bölüm detayları!

KELİMENİN TAM ANLAMIYLA "SADAKATSİZ"

Sadakatsiz son bölüm sosyal medyada gündem oldu. Çarpıcı sahneleri ile ekranlarda yer alan dizide aldatma sahnesi çok konuşulurken Twitter kullanıcıları binlerce yorum yazdılar. İşte Sadakatsiz son bölüm hakkında detaylar ile kullanıcı yorumları!

Sadakatsiz dizisi 4 Kasım Çarşamba akşamı 5. bölümüyle ekrana geldi. BBC Studios'un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği ve Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Sadakatsiz son bölümde Volkan'ın en yakın arkadaşı Mert, Asya'yla buluştu ve kendisinden hoşlandığını açıkladı. Mert, "Volkan'dan intikam almana yardımcı olabilirim" diyerek otel odasının kartını Asya'ya verdi.

Nil ile konuşan Derin'in "Volkan eşiyle yıllardır ilişkisi yok. Ona acıyor…" sözlerini duyan Asya yıkıldı. Asya, Mert'in intikam teklifini kabul etti ve otele gitti. Mert ve Asya yakınlaştıktan sonra ise, Asya eşiyle ilgili şirket bilgilerini istedi.

SOSYAL MEDYAYA CANSU DERE VE SADAKATSİZ DAMGA VURDU!

Sadakatsiz dizisinde Asya'nın kendisini aldatan eşi Volkan'dan intikam için Mert'le yakınlaşması, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Editör: TE Bilişim