Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyiciyi ekrana kilitledi. Dün yayınlanan programda yaşananlar ise herkesi şoke etti.

Manisa'da yaşayan 50 yaşındaki Erdal Kahveci, eşi Zennure'nin bulunması için yardım istedi. Karısının 5 kiloluk domates salçasını da alarak evden kaçtığını söyledi.

Erdal Kahveci, şöyle devam etti: "Karım Zennure beni 10 kilo patlıcan almaya yolladı. Patlıcanları alıp eve döndüğümde kendisini bulamadım.5 kiloluk salçayı da alıp gitmiş. Telefonla aradığımda ulaşamadım.

Beni engellemiş. Evlenirken bana, 'Daha önce hiç evlenmemiştim. Seninle birinci evliliğim' olacak demişti. Nikah kıymaya gittiğimizde meğerse evliymiş."

Zennure'nin yeni bir Facebook hesabı açtığını ve durumuna 'İlişkisi yok' yazdığını da anlatan Kahveci, "Karımı seviyorum. Eve dönsün istiyorum" dedi.

Salçayla kaçtığı konuşulan Zennure ise bugünkü canlı yayına katıldı. Gözyaşlarına boğulan kadın açıklamalarda  bulundu

Canlı yayına katılan Zennüre Kahveci, eşinin ve kız kardeşinin kendisi hakkındaki iddialarını reddederek “Benim hiçbir suçum yok. Çocuğum olmadığı için beni aşağıladılar. Ben aç mı kalayım? Eşim ve kızı bana çok eziyet ettiler. Perişan ettiler. Ben canımı kurtardım. Beni ailemle konuşturmuyor” dedi.

Çok sevdiğini söyleyip bulunması için gözyaşı döktüğü karısına karşı tavırlarına tepki gösteren Müge Anlı ise şöyle konuştu: “Sizin bu surat ifadenizin hali nedir? Neden eşinize bir güzel söz söylemiyorsunuz? Biraz normal olun. Yeter artık… Evlendiniz diye sürekli sizi çekmek zorunda değil. Ben siz kadına laf edin diye mi buldum? 30 yıldır ekrandayım. Beni izleyicilerim çok iyi tanır. Ben cinsine uygun yaşayan kadınlardan ve onları mutlu eden erkeklerden yanayım. Çünkü kadınını mutlu eden adam, mutlu çocuk yetiştirilmesine de katkı sağlar. Geleceğimiz de mutlu çocukların elinde olsun ki bizi de öyle karşılansınlar.”

Editör: TE Bilişim