Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun yaptığı program hafta içi her gün saat 15.30 – 17.30 saatleri arasında canlı olarak yayınlanıyor. Program her gün değişen yorumcularıyla ve sürpriz konuklarıyla gündeme bomba haberler bırakmaya devam ediyor.

Bugün program akışı sırasında Nihat Doğan sosyal medyaya düşen bir son dakika haberini okudu. Sosyal medyada paylaşılan haberde uzun süredir aranan Sedat Peker’in Birleşik Arap Emirlikleri’nde yakalandığı konusuydu. Bununla ilgili olarak Nihat Doğan: “Son zamanlarda Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasında sıcak temaslar var. Sedat Peker’in de orada olduğu biliniyordu. Bu ikili ilişkileri zedelememek adına iadesi yapılabilir.” dedi.

Siyasi duruşu ve milliyetçi kimliğini her defasında dile getiren Seyhan Soylu, Nihat Doğan ve gazeteci Nurcan Sabur’a “Sedat Peker’i sever misiniz?” diye bir soru yöneltti. Nihat Doğan programın moderatörü Seyhan Soylu’nun bu sorusuna tedirgin ve korkulu ve gergin bir ses tonuyla “Ben hayatım boyunca hiç karşılaşmadım. Tanımam etmem” yorumunda bulunurken “AL SANA HABER” programı yorumcularından Nurcan Sabur ise Soylu’nun net olunuz sorusuna yumuşak bir geçişle “Sedat Peker ile birkaç yerde karşılaştım. Ödül törenlerinde gecelerde karşılaştım. Bir yanlışını görmedim.” dedi.

Her iki yorumcunun da Devlet veya Sedat Peker’in hışmına uğramaktan, suya sabuna dokunmadan cevaplarına karşı bıyık altından güler cinsten yorumcularına bakarak öyle net sözler sarf etti ki Seyhan Soylu bir kez daha Devletçi kimliğini korkusuzca ortaya koyarak Flash Tv’nin izleyicisinden tam not alarak kanalın telefonları kilitlendi.

Seyhan Soylu: “Sedat Peker ismi geçince herkesin bir çekincesi, korkusu var. Buradan ben net olarak söylüyorum. Ben Sedat Peker’ i severim kardeşim. Kime ne söylemiş beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren Devleti temsil eden makama laf etmesi. Hepimize ait Türkiye Cumhuriyeti’nin İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ ya söylemiş olduğu sözlerden dolayı kendisini kınıyorum. Çünkü o makam değerli bir makam, Türkiye’nin tüm vatandaşlarının tamamının, 84 milyonunun temsil edildiği bir makam. Biz bir ulus olarak o makamı korumak zorundayız. Keşke böyle sözler sarf etmeseydi. Yoksa Sedat Peker’i severim, bu videolar yayımlandıktan sonra Peker’e ağam paşam deyip adamla fotoğrafını silen karaktersizler gibi de olmam, Ama Bakanımıza karşı üslubunu da tasvip etmediğimi söylemekten de çekinmem söylerim.” dedi.

Editör: TE Bilişim