Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV ekranlarında perşembe akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi ‘Sol Yanım’ın sekizinci bölümünde, kıskançlığın pençesine düşen Burak, Selim ve Serra ilişkisini sabote ediyor. 

Burak, Selim’e karşı son derece sıcak davranırken, perde arkasında ihanet planlarını devreye sokuyor. 

‘Sol Yanım’ın yeni bölümünde, hırs ve kıskançlık Burak’ı tamamen ele geçiriyor ve gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor! Selim ve Serra’yı mutlu görmeye dayanamayan Burak, bu ilişkiyi bitirmek için elinden geleni yapıyor. Selim’i eski parti dolu günlerine döndürmek için çabalayan Burak, Serra’yı ise Selim’in çapkınlığı konusunda uyararak şüphe tohumları ekiyor. 

Bunlarla yetinmeyen Burak, Selim’in hayatıyla oynayacak bir girişimde bulunacak ve ortalık fena karışacak. Burak’ın planında en büyük destekçisi ise Selim-Serra aşkını bir türlü kabullenemeyen Biricik olacak. Burak ve Biricik ittifakının neler yapacağı ‘Sol Yanım’ izleyicilerinin en büyük merak konusu. 

Burak’ın kıskançlığı nelere mal olacak? Burak, Serra ve Selim’in ilişkisini bozmayı başarabilecek mi? Serra, Selim’e olan güvenini kaybedecek mi? Biricik’in hamlesi ne olacak? 

‘Sol Yanım’ sekizinci bölümüyle 21 Ocak Perşembe saat 20:00’de STAR TV’de!

Editör: TE Bilişim