Fulya ile Umudun Olsun programında utanç verici anlar yaşandı. İzlediği cinsel içerikli bir videoda eşini gören Celal Bilgin isimli kişi, bu iddiasını kanıtlamak için söz konusu görüntüleri sunucu Fulya Öztürk ve diğer konuklara izletmeye çalıştı. 

Öztürk'ün utancından bakamadığı o anlar, konukları da şaşkına çevirdi.

İzlediği cinsel içerikli bir videoda eşini gördüğünü iddia eden Celal Bilgin isimli genç, programa başvurarak çocuğunun DNA testinin yapılmasını talep etti.

Eşiyle internetten tanışarak 18 ay sonra evlenen ve bir de çocuk sahibi olan Bilgin, izlediği videodaki kişinin karısı olduğunu vücudundaki ameliyat izinden anladığını ifade etti.

 Bu iddiasını kanıtlamak için söz konusu videoyu sunucu Fulya Öztürk ve diğer konuklara izletmek isteyen Bilgin, stüdyoda çok ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu.

FULYA ÖZTÜRK ÇOK UTANDI  GÖRÜNTÜLERE BAKAMADI

Bu durum karşısında stüdyodaki konuklar şaşkınlığını gizleyemezken, sunucu Fulya Öztürk'ün ise görüntülere bakamaması dikkat çekti. 

Programın psikoloğu Esra Ezmeci ise videoyu izlerken "Bu herkesin çekebileceği bir görüntü değil" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim