Survivor’ın son bölümüne diskalifiye kararı damga vurdu. Gönüllüler takımında yer alan Survivor Emin yarışmanın 17. bölümünde adaya veda etmek zorunda kaldı. Doktor Metin Kuş, Emin'in sağlık durumu ile ilgili ''Dünkü filminde sonucu geldi net olarak ama net olarak. " açıklamasında bulunacak yarışmacının devam edemeyeceğini söyledi. Geçtiğimiz haftalardan oynanan sembol oyununda Survivor Emin'in dizinde bir problem olduğu belirtilmişti. Peki, Survivor Emin neden diskalifiye oldu? 

Survivor Emin'in diskalifiyesi adada şoke etkisi yarattı. 2021 sezonuna hızlı bir giriş yapan Survivor'da Cemal ve Meryem'in ardından bir diskalifiye haberi daha geldi. Sakat olduğu bilinen Emin Günenç, doktorların yaptığı incelemelerle yarışmadan gözyaşları içinde veda etti. Konseyde de Acun Ilıcalı Emin'in diskalifiyesinden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

EMİN NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Emin, dizinde daha önce sakatlık yaşamıştı. 31 Ocak akşamı yayımlanan bölümde, Emin Günenç'in dizindeki sorunlar nedeniyle Doktor Metin Kuş yaptığı incelemeleri açıkladı. Kuş, "Daha ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm. Tahmin ediyor musunuz ,ne olduğunu." dedi.

Emin ise, "Emin Halka yüzüme geldi, bilinç kaybı yaşadın dedin bana. Bacağımda ağrı yok , gerekirse bacağımı kopartırım. Buna ben karar veriyim. Ağrım yok. Kırığım yok." dedi.

Türkiye ile de görüştüğünü söyleyen Metin Kuş "Bir sürü arkadaşımla konsülte ettim. Sen devam edemeyeceksin. Ne olur beni bağışlayın." diyerek üzgün olduğunu ekledi.

Yarışmadan ayrılan Emin ise gözyaşlarını tutamayarak, "Ben buradan gidersem benim hayatım biter." ifadesini kullandı.

Emin'in yarışmadan ayrılma kararı sonrası takım arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

Editör: TE Bilişim