Acun ortaya atılan bir iddiaya göre Survivor All Star'da iki kardeşin yarışacağı ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan durum ile ilgili de bir çok yorum yapıldı.

Merakla beklenen yarışma programı olan Survivor All Star 2022'de her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. MasterChef yarışmasının bitiminin ardından yayına başlayacak olan Survivior All Star ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. 

Daha önce de yaptığı tahminlerle oldukça gündemde olan bir sosyal medya hesabı yine bir açıklama yaparak gündem yaratmayı başardı. 

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Survivor All Star'da iki kardeşin yarışacağı iddia edildi. 

Yarışacak kardeşlerin kim olduğu da söylenen paylaşımda; “Survivor All Star’da iki kardeş! Önümüzdeki sezon Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak Survivor All Star’a katılması büyük oranda netleşen bir diğer isim 2017 ve 2018 sezonlarında yarışan Sema Aydemir oldu.. Böylece kardeşi Seda Ocak’ın ardından Sema Aydemir de All Star kadrosunda yer alırken ikilinin karşı takımlarda yer alması bekleniyor. Sizce Sema Aydemir Survivor All Star’da başarılı olabilir mi?” ifadeleri kullanıldı.

Bu sayede iki kardeşin aynı sezonda Survivor yarışmasında olacağı açıklandı.

Editör: TE Bilişim