3 yıldır Uçankuş TV' de magazin programı yapan magazin gazetecisi Tayyar Işıksaçan, kanalı kapanması ile ilgili bir paylaşım yaptı...

Işıksaçan paylaşımında :"Yüzlerce ama yüzlerce mesaj yazmışsınız, 3 yıllık süre içinde yüreğinize bu kadar mı dokundu bu garip kardeşiniz, bu kadar mı sizden oldun? Şükürler olsun...
Kanalımızın ortakları arasında yaşanan ticari anlaşmazlık sonucu 3 yıldır içinde yer aldığım @ucankustv ne yazık ki yayınlarına ara verdi. Geri dönüşü olur mu, yeniden kanat çırparmıyız bilmiyorum.
Başta program partnerlerim canım kızım @esra.aydogdu ve can dostum @gokaykalaycioglu olmak üzere yol arkadaşlarım canlarim @sinemyildiz_official @sedaakgul @evrimkeklik, uçankuş'un kanatları güvenlik, mutfak, ulaştırma, teknik ekip, editörler, muhabir ve kameramanlar, asistanlar, yani uçankuş'u uçankuş yapan herkese teşekkür ederim, yolumuz açık olsun.
Elbet bir gün bir yerde ama elbet bir gün yeniden görüşeceğiz bu böyle yarım kalmayacak.Her veda yeni bir başlangıçtır..." sözlerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim