Tüm dünyada milyonlarca hayranı tarafından heyecanla izlenen fenomen dizi “The Walking Dead”, 10. sezonunun heyecanla beklenen yeni bölümleriyle Amerika yayınından 1 gün sonra, 1 Mart Pazartesi günü saat 21.30’da sadece FX ekranlarında!

Robert Kirkman’ın efsanevi çizgi romanından uyarlanan ve ekran yolculuğunda 10 yılı geride bırakan fenomen dizi “The Walking Dead” 10. sezonun yeni 6 bölümüyle FX ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. 

Son olarak Alpha'nın (Samantha Morton) düşüşüne ve Whisperers Savaşının sona ermesine tanık ettiğimiz The Walking Dead’de Krallık düşmüş, Hilltop neredeyse yok edilmiş ve İskenderiye son savaşa hazırlanmak için terk edilmişti. Kurtulanların tuzağa düşürülüp birbirlerinden ayrıldığı, yine de büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldıklarında yeniden bir araya geldiği son bölümlerde, Beta'nın (Ryan Hurst) ölümüyle sürü tehdidi ortadan kalkmıştı. 

Mart ayında FX ekranlarına gelecek olan yeni bölümlerden “Home Sweet Home”, Maggie’ye odaklanırken, “Find Me” ve “Diverged” bölümlerinde ise Daryl ve Carol’ın arkadaşlıkları sınanıyor. “One More”da, yeni karakter Mays ve Peder Gabriel yüzleşirken, “Splinter” ise Eugene, Ezekiel, Yumiko ve Princess’in hikayelerini ele alıyor. Sezonun finali olan “Here’s Negan”da da, uzun zamandır büyük merakla beklenen Negan’ın geçmişi anlatılıyor. 

The Walking Dead’in merakla beklenen yeni bölümlerinde rol alan konuk oyuncular ise oldukça dikkat çekiyor. Terminatör filminden T-1000 olarak tanınan Robert Patrick, One Tree Hill’in starı Hilarie Burton Morgan ve Okea Eme-Akwari gibi birçok ünlü isim dizinin yeni bölümlerinde izleyici ile buluşuyor. 

Merakla beklenen “The Walking Dead”, 10. sezonunun heyecanla beklenen yeni bölümleriyle Amerika yayınından 1 gün sonra, 1 Mart Pazartesi günü saat 21.30’da sadece FX’te!

Editör: TE Bilişim