Al Sana Haber programında canlı yayında Nihat Doğan ve Seyhan Soylu ile tartışan Tuğba Ekinci yayını terk etmişti.

Tuğba Ekinci ile Nihat Doğan arasında canlı yayında Türk-Kürt polemiği yaşanmış Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'ya kızan Tuğba Ekinci programa bir daha gelmeyeceğini söylemişti. 

Aradan geçen günler sonrasında Ekinci inadı bıraktı ve programa dönüş kararı aldı...

Tuğba Ekinci'nin programa dönüş müjdesini Seyhan Soylu" Biz kardeşiz.Halkın ta kendisiyiz.Ve izleyici ne isterse onu yapıyoruz. " Emir Demir'i keser."
 Programımızın ilk günleriydi gergindik. Aslında her iki tarafta aynı söylüyor ama kakofani ve canli yayin tedirginligi ve gerginliğin de sesler yükseldi.Birbirleri dinlemediler tartistilar aynı Türkiyemizde birbirimizi dinlemediğimiz gibi.
Aslında biz biriz.- Biz bunu unuttuk
Hatırlatmak istedi  AL SANA HABER ekrandaki ve sosyal medyadaki sevenlerimize ve yine hatırlatmak istedim bizse neticesinde Halktan biriyiz.Bazen öfke kontrolü ve karşımızdakini dinlememek iki sanatciyi bile birbiriyle tartismaya sokabiiliyor.
Ve o sanatcilari seven koca yürekli milyonlara sirayet edebiliyor.Bu yuzden biz AL SANA HABER 'de birbirimizi dinlemeye ve daha çok sevmeye karar verdik.
Irkçı söylemler, cinsiyet, etnik kimlik, mezhep ve din ayrılıkları ne kadar ilkel.
Ve tabiiki ön yargı.Hadi simdi kucaklaşma zamanı ve artık Tuğba Ekinci  Flashtv 'deki benim "moderatörlüğümdeki  Al Sana Haber'e dönüyor. Nihat Doğan PAZARTESI - ÇARŞAMBA ve Tuğba Ekinci SALI ve PERŞEMBE günleri sevenleri ile buluşuyor." sözleri ile duyurdu.

Editör: TE Bilişim