Ünlü radyo programcısı ve stand-up şovlarıyla tanınan Yasemin Şefik’ten yeni bir podcast programı “Yasemin Şefik +1” geliyor. Tanınmış konuklarıyla, dinleyici karşısına çıkacak olan Yasemin Şefik yeni formatıyla çok konuşulacak. Şefik, +1 podcast serisinde tanınmış kişileri; tıpkı bir mekan, kulis veya konser mekanındaymış gibi ağırlayacak. Produser Selami Bilgiç’in ses tasarımını gerçekleştirdiği podcast serisinde dinleyiciler; tüm ortam seslerinin özel olarak işlendiği, dinlerken o mekanın içindeymiş gibi hissedecekleri bir ses dünyasıyla karşılaşacak. Yasemin Şefik ve konuğu bir yerlerde buluşmuş ve karşılaşmış gibi sohbet ederken dinleyiciler kendilerini programın atmosferine kaptıracak.

PODCAST DÜNYASINA YENİ BİR PROGRAM VE SES DENEYİMİ SUNUYORUZ.

Başarılı programcı Yasemin Şefik, “Yıllardır radyo programı yapıyorum. Birçok etkinliğe davet ediliyorum. Ve her gittiğim etkinlik, konser ya da mekan için bir +1 misafirim oluyor. Böyle olunca da podcast serisini oralarda başıma gelenler, karşılaştığım kişiler üzerine kurguladım. Bu özel podcast deneyiminde dinleyiciler, kulaklıkla dinlediklerinde yanımızdaymış gibi hissedecekler. Ve benim +1 misafirlerim tanınmış kişiler olacak” dedi.

Ekim ayının ilk haftası yayınlanacak podcast serisinin konukları arasında; Nejat İşler, İrem Derici, Tuvana Türkay, Kaan Sekban ve Gökhan Türkmen gibi sevilen isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilişim