Flash Tv’ de hafta içi her gün saat 15.00 – 17.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan ve yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen olaylara imza atan, “Seyhan SOYLU ileAL SANA HABER”, farklı kimliklerden oluşan ünlü yorumcuları kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

“AL SANA HABER” Programa başladığında Nihat Doğan, Ebru Polat, Tuğba Ekinci ve Bahar Candan’ı yorumcu olarak seyirci ile buluşturdu. 2. Hafta programa ünlü magazin gazetecileri Nurettin Soydan, Nurcan Sabur, Bilal Özcan, Erol Köse ve Özlem Uçar’ı dahil etti.

Seyhan Soylu,“Biz,AL SANA HABER’ desalt magazin yapmıyoruz. Biz Z kuşağı için Olacak O kadar TV’nin yeni versiyonuyuz. Her hafta olduğu gibi büyüyor, daha renkli ve eğlenceli bir program haline geliyoruz. Bu haftada yeni bir ünlü simayı kadromuza dahil ettik. Adını Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programı ile duyuran Yeliz Yeşilmen’ i programın yorumcu kadrosuna dahil etmek için el sıkıştık ve Yeliz Yeşilmen artık AL SANA HABER’de yorumcu olarak seyirciyle buluşuyor.”dedi.

Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978, Adana doğumludur. Model, oyuncu, sunucu ve şarkıcıdır.Tv hayatına il olarak Kral TV’ de VJ’lik yaparak adım atan Yeliz Yeşilmen, Çarkıfelek ile adını duyurmuştur. Daha sonra rol aldığı Aşkım -Aşkım dizisiyle ünlendi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de (2007) ve Dansöz (2001) adlı sinema filmlerinde rol aldı. Amerikan yapımı realite şovu The Simple Life'ın, Türk versiyonu olan Her Şey Yolunda adlı televizyon programında rol aldı. Ayrıca 2004 yılında, TAT BENİ isimli bir albüm çıkarmıştır.

İlk albümün ardından 2006 da ELEMTERE FİŞ ve 2009 da Fıstık Çıkı -Çıkı albümlerini çıkardı.

2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturmuş ve bu evlilikten de 2 tane çocukları olmuştur. Yeşilmen, evlendikten sonra ekranlara ara vermiş olsa da sosyal medyayı aktif olarak kullanıp, sevenleri için sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Yeliz Yeşilmen uzun bir aradan sonra ekranlara “Seyhan SOYLU ile ALSANA HABER”ile bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Editör: TE Bilişim