Vedat Alexander Schlienbecker'ın 33 yıldır görmediği anne ve babası bulundu. 17 Eylül'de programda Vedat Alexander ailesine kavuştu.

İzmir Konak'ta camiye bırakılan Vedat Alexander Şen kimdir? Müge Anlı'da ailesini arayan Vedat Alexander kimdir, ailesiyle buluştu mu? 33 yıl önce İzmir'de cami avlusuna bırakılan Vedat Schlienbecker ve ablası Alman bir çift tarafından alınmıştı. Aradan geçen yıllara rağmen Vedat Schlienbecker ailesini arıyordu, Müge Anlı'da buldu. Vedat Alexander, ailesiyle Müge Anlı'da buluştu.

2 yıl önce evlatlık olarak büyüdüğü Worms kentini eşi ve çocuklarıyla birlikte terk ederek başka bir yere yerleşen Vedat Schlienbecker, "Kimseyi suçlamak istemiyorum, gerçek kimliğimin peşindeyim. Yıllar geçse de annemin beni camiye bırakırken kulağıma 'Sana ihtiyacım var. Sadece sen beni kurtarabilirsin oğlum' deyip beni öptüğü an aklımdan çıkmıyor. Ne olursa olsun ailemi bulmak istiyorum" diye konuştu.

Anne ve babasını bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvuran Vedat Alexander Schlienbecker, dakikalar içinde mucizeyi yaşadı. Vedat Alexander Schlienbecker'ın 33 yıldır görmediği anne ve babası bulundu. 17 Eylül'de programda Vedat Alexander ailesine kavuştu.

19 KARDEŞİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Şu anda 11 çocuğu olduğunu söyleyen baba, anneleriyle ayrı olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim