Kent genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak, Mustafakemalpaşa ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Kırsal Kestelek Mahallesi'nde sağanak nedeniyle oluşan selde, Çaltılıbük-Kestelek yolu trafiğe kapandı, Hacer Ünver'e ait ev de zarar gördü.

Mahalle Muhtarı Kemal Doğru, "Son yıllarda böyle yağışa şahit olmadım bir anda çok şiddetli geldi, ormanlık alandan çamur akmaya başladı. Beraberinde parça odunlar mahalleye doğru sürüklendi. Bir evde maddi hasar var, can kaybı ve yaralanma olmaması bir nebze bizi teselli etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ ve itfaiye ekipleri bölgeye müdahale ederek zararın artmasını engelledi" dedi.

10 dakikalık yağmur yolu göle çevirdi Sürücülerin zor anları10 dakikalık yağmur yolu göle çevirdi! Sürücülerin zor anları
Kentte sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, Gemlik ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. İlçede 10 dakika etkili olan sağanak nedeniyle Bursa- Yalova yolunda su birikintileri oluştu. Yolda olan sürücüler ise zor anlar yaşarken, ulaşım bir süre durma noktasına geldi.

YOL ÇÖKTÜ

Bursa'nın Gemlik ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Umurbey Mahallesi'ndeki yolda çökme meydana geldi. Ekipler, yolda onarım çalışmaları için harekete geçti. Umurbey Mezarlığı'nda da sağanağın ardından yağmur giderlerinin mezarlığa verildiği görüldü. Yağışla mezarlığı ise su bastı.

Editör: TE Bilişim