Meteorolojinin bugün İstanbul için yaptığı fırtına uyarısının ardından birçok bölgede çatılar uçtu.

Fırtına nedeniyle Bağcılar’da bitişik bir binanın çatısı karşı binadaki dairelere doğru uçtu. Çatıdan dolayı bir kişi yaralanırken, cadde üzerinde bulunan araçlar hasar gördü.

Meteorolojinin bugün için yaptığı fırtına uyarısının ardından İstanbul'da birçok bölgede çatılar uçtu.

Sultangazi'de çatı uçtuBağcılar’da uçan çatı evlerin içine girdi: 1 yaralıAntalya'da fırtınada dalgalar arasında tehlikeli arayışMüşteri olarak girdiği marketin sahibini bıçakladı; o anlar kameradaBaşkale’de mağara, minibüs ve metruk evde 73 kaçak göçmen yakalandı8 sokak köpeğinin kadına saldırması kamerada

SULTANGAZİ'DE ÇATI UÇTU

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde çatı uçması güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

İstanbul'da fırtına çatıları uçurduBağcılar’da uçan çatı evlerin içine girdi: 1 yaralıAntalya'da fırtınada dalgalar arasında tehlikeli arayış8 Şubat koronavirüs tablosu açıklanıyor... Son dakika koronavirüs vaka sayısı! Bugünkü korona tablosuSultangazi’de yol verme kavgası: 17 yaşında genç vurulduCumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönderdiği mektup 22 yıl sonra ortaya çıktı

UÇAN ÇATI EVLERİN İÇİNE GİRDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından İstanbul’da beklenen yağış ve fırtına uyarışa akşam saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Bağcılar 348. Sokak üzerinde bulunan iki bitişik binanın çatısı fırtına nedeniyle uçarak, karşı binanın balkonundan içeriye girdi. Bu sırada balkonda bulunan bir kişi, çatıdan kopan parçalar ve dairenin pencere camının parçalanmasıyla yaralandı.

Binaya çarparak yere düşen parçalar nedeniyle sokak içerisindeki çok sayıda araç hasar gördü. Ekiplerin çatıyı kaldırma çalışmaları sürüyor.

Editör: TE Bilişim