Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Roman Toplu Nikâh Şöleni’ni gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi, dünya evine girecek olan Roman çiftler için her detayı titizlikle yerine getirdi. Sabah saatlerinde gelin ve damatlar kuaföre götürüldü. Buradaki hazırlıkların tamamlanmasının ardından ise çiftler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin arkasındaki alanda buluştu.

Toplu nikâh öncesinde ise yıllarca akıllardan çıkmayacak ve Romanların neşesiyle bütünleşen renkli bir düğün konvoyu oluşturuldu. Klasik arabalara ve safari ciplere binen çiftler, zabıta eşliğinde kent turu yaptı. İzmit sokakları Roman düğünü coşkusu ile renklendi. Gelin ve damatlar kendileri için muhteşem bir şölen düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a “Teşekkür ederiz Tahir Baba, seni çok seviyoruz” diye seslendi.

Bu arada bir çiftin bindiği üstü açık klasik arabayı Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık kullandı. Büyükşehir Bandosu da yol boyunca nikâh konvoyuna, seslendirdiği birbirinden eğlenceli şarkılarla eşlik etti. Gelin ve damatlar için nikah öncesinde, Uluslararası Kocaeli Kongre Merkezi’nde ailelerin de katıldığı yemek verildi.

Editör: TE Bilişim