7 Şubat günü Manisa'nın Soma ilçesinde kaybolan Özcan Eren'in ailesi oğullarının bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Pazartesi günü yayınlanan bölümde Özcan Eren'in telefon sinyalinin son görüldüğü yer olan Manisa Sevişler Barajı kıyısında kesilmiş insan kolu bulunmuş ve Eren'in ailesinden DNA örneği alınmıştı.

Sonuçların çıkması beklenirken bölgede devam eden çalışmalardan kötü haber geldi. Ekipler tarafından baraj gölünde yapılan araştırmalarda bütünlüğü bozulmuş ceset parçaları bulundu. Özcan Eren'i öldürdüğü şüphesiyle tutuklanan şahıs hakkında ortaya çıkan gerçekler ise herkesi şoke etti. 

İşte 18 Mart Müge Anlı canlı yayınında yaşanan son dakika gelişmeleri….

Müge Anlı canlı yayınında kayıp olarak aranan Özcan Eren ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi insanın kanını  donduracak cinsten... 22 yaşındaki Özcan Eren, Manisa Soma'daki Bayat Mahallesinden, 7 Şubat günü kayboldu. Kaybolmadan önce bir arkadaşıyla birlikte kaplıcaya giden genç bir gün sonra evine döndü. Evine döndükten bir gün sonra dışarı çıkan Özcan Eren öğleden sonra 3'te telefonunu kapattı ve bir daha kendisinden haber alınamadı..

18 Mart Çarşamba canlı yayında yaşanan son dakika gelişmesi ise izleyicileri şoke etti. Müge Anlı'nın hafta başında verdiği kesik kol bilgisinin ardından baraj gölünde başlatılan arama çalışmaları sırasında Özcan Eren'e ait olduğu düşünülen ceset parçalarına ulaşıldı..

Özcan Eren'i öldürdüğü şüphesiyle tutuklanan veteriner Mehmet hakkında şoke eden hastane raporu ortaya çıktı. Özcan Eren'in kaybolmasının ardından hastaneye giden Mehmet hakkında, 'bir başka şahıs tarafından darp, vurulma, tepilme, bükülme, ısırılma veya tırmalanma' tanısıyla tedavi raporu olduğu ortaya çıktı..

Editör: TE Bilişim