Müge Anlı'nın programında aranan İzmir Urla'da yaşayan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç sevgilisi, sevgilisinin eski kocası ve dünürüyle yaşadığı çiftlik evinden 24 Kasım günü kaybolmuştu.

Toplanan bilgili ve bulunan telefon sinyalinin ardından bölgede arama çalışmaları yapılmıştı. Görgü tanıklarının ifadelerinin ardından arama yapılan bölge genişletilmiş ancak Kılıç'tan hiçbir iz bulunamamıştı. Kaybının 52'nci gününde acı haber geldi.

Hamdi Kılıç'ın cansız bedeni yaşadığı evin yakınlarında ağaca asılı halde bulundu..

70 yaşındaki Hamdi Kılıç, sevgilisi Sakine Akdeniz, sevgilisinin eski eşi ve dünürüyle birlikte yaşadığı evden 24 Kasım günü kaybolmuş ve bir daha hiçbir haber alınamamıştı. Müge Anlı ekibinin ulaştığı yeni bilgiler ışığında arama çalışmaları başlatılmıştı..

Görgü tanıklarının anlattıkları ve Hamdi Kılıç'ın telefon sinyalinin geldiği bölgede yapılan arama çalışmalarında hiçbir ize rastlanılamamıştı.

AĞACA ASILI OLARAK BULUNDU

Kayıp Hamdi Kılıç olayında 52 gün sonra yaşanan önemli gelişmeyi Müge Anlı canlı yayında aktardı. Hamdi Kılıç'ın cesedi yaşadığı evin yakınlarında bir ağaçta asılı olarak bulundu. Hamdi Kılıç'ın intihar süsü verilerek cinayete kurban gittiği üzerinde duruluyor.

.

Editör: TE Bilişim