Muğla'da vahşi bir cinayete kurban giden  Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, kendisini arayarak davadan vazgeçmesini isteyen kişinin CHP'li Süleyman Girgin olduğunu iddia etti.

Girgin daha önce yaptığı açıklamada, "Davaya benim müdahil olduğuma dair en ufak bir kanıt, en ufak bir teknik bulgu, en ufak bir ima ortaya çıkarsa istifa ederim" demişti.

Muğla'da katledilen Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, kendisini arayan ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyleyerek, "Siyasi çıkarım yok, neden yalan söyleyeyim" dedi.

Sıddık Gültekin'den canlı yayında şoke eden sözler: CHP'li Girgin bana 'davadan vazgeç' dedi. Kendisine para da teklif edildiğini belirten baba Gültekin, "Benim kızım satılık değil" dedi.

Gültekin, kendisini arayan kişinin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyledi. Gültekin, "Taziye dileklerinde bulundu. Taziye dileklerinden sonra, 'Vazgeç, kamu davası devam ediyor' dedi" diye konuştu. Sıddık Gültekin telefon konuşmasının 1.5-2 dakika sürdüğünü belirtti.

Editör: TE Bilişim