Ferman Toprak eşi Hilal Toprak'ı dövdü ifadesinde böyle yalanladı.

Ferman Toprak'ın eşi Hilal Toprak'a şiddet uyguladığı iddia edildi. Yaşanan olay sonrası darp raporu alan Hilal Toprak'ın, daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı Instagram'dan önce ayrılık haberini paylaşan ardından 'bir anlık sinir' açıklaması yapan Hilal Toprak'ın şiddet gördüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre, şarkıcı Ferman Toprak eşi Hilal Toprak'la bir arkadaşlarının doğum günü partisine gitti. 

Toprak çifti evlerine dönerken bilinmeyen bir nedenle aralarında tartışma çıktı. Ferman Toprak, sinirlerine hakim olamadı eşini otomobilin içinde darbetmeye başladı.

Habertürk'ten Emrah Doğru'nun haberine göre, Hilal Toprak şiddet olayının ardından hastaneden darp raporu aldı. Ardından Beykoz polis merkezine gidip eşinden şikayetçi oldu. 

Hilal Toprak eşiyle ilgili herhangi bir koruyucu tedbir ya da uzaklaştırma kararı aldırmadı. 

Hilal Toprak ifadesinde, daha önce de eşinden şiddet gördüğünü o gece de otomobilin içinde eşinin kendisine hakaret ettiğini, yüzüne, kollarına ve kafasına vurarak darbettiğini söyledi.

Polis, Ferman Toprak'ın da ifadesini aldı. Şarkıcı eşinin şiddet iddiasını reddetti. Toprak, ifadesinde “Eşimle arkadaşımızın doğum günü partisinde alkol aldık. Hatırlamadığım bir nedenden sözlü tartışma yaşadık. Eşimin iddia ettiği gibi kendisine hakaret etmedim. Eşimi darp etmedim” dedi. Ferman Toprak, ifadesinin ardından polis merkezinden ayrıldı.

Öte yandan Hilal Toprak, geçtiğimiz ay sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da boşanma sinyalleri vermişti. Yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"İlk bizden duymanızı istedim için üzülerek belirtmek istiyorum ki; eşim Ferman Toprak ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bundan sonrası adli olduğu için gereken zamanda paylaşım yapacağız. Bu zor dönemde bizlere destek olmanız tek isteğimiz. Teşekkürler."

Bu ifadelerin ardından ise o paylaşımı 'bir anlık sinir' diyerek silen Hilal Toprak'ın şiddet olayına ilişkin şikayetini geri çekip çekmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Peki, Ferman Toprak kimdir?

Toprak, 30 Ocak 1975 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Babasından dolayı Adıyaman'ın Bezik, annesinden ötürü ise Şanlıurfa'nın aşiretlerindendir. Doktor olan babası Adana'ya tayin olunca bu şehirde doğdu. Anne ve babasının memleketlerinde başlayan toprak meselelerinden doğan kan davaları nedeniyle ailesinden birçok kişi hayatını kaybetti. Ferman Toprak daha yedi yaşındayken, annesiyle bindiği otomobilde silahlı saldırıya uğradı ve o korkuyu nedeniyle de 12 yaşına kadar kekeme kaldı.

İlkokul, ortaokulu ve liseyi Adana'da bitirdikten sonra 1995 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazandı ve Ankara'ya gitti. 1996 yılında eğitimini yarıda bırakarak müzik alanında çalışmak için İstanbul'a taşındı. 1997 yılında "Böyle Giderse/ Kurşunlara Geleyim" adlı ilk albümü yayımlandı.

İstanbul'da çeşitli mekanlarda sahne almaya başladı. İlk önce Beşiktaş'ta çevre edindi. Sonunda Etiler'de kendi gece kulübünü açtı. Bunu Kuruçeşme'de açtığı yazlık mekan takip etti. 

Fakat sonunda sadece sahnede olmayı tercih etti ve mekanlarını kapattı. 2008 yılında 'Ferman Zamanı' isimli albümünü, 2011 yılında 'Saygılarımla' adlı albümünü çıkardı.

Ferman Toprak 2017 yılında Hilal Toprak ile dünyaevine girdi ve çiftin Adel Su adında çocukları oldu.

Editör: TE Bilişim