Henüz yarışmadan yeni elenen yarışmacı dedesinin vefat etmesi ile bir kez daha sarsıldı.

Annesinin babasını kaybettiğini açıklayan MasterChef Eray, üzüntüsünü dile getirirken yarışmada kendisine destek olanlara da teşekkür etti. 

ELEME GECESİ BÜYÜK ACI 

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te yarışan ve son 4 finalist arasına kalamayan Eray Aksungur hakkında son dakika haberi geldi. MasterChef Eray'ın elendiği gece dedesini kaybettiği öğrenildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan yarışmacı, mücadelesi sırasında kendisine destek olanlara teşekkür ederken dedesini kaybetmesinin üzüntüsünü de dile getirdi. 

MasterChef Eray, annesinin babasını yani dedesini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu…

MasterChef Türkiye'de şeflerin kararıyla yarışmaya veda eden isim Eray Aksungur oldu. Yarışmada son 4 finalist arasına kalamayan Eray, şeflere sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Mehmet Şef'in de gözyaşlarını tutamadığı elemenin ardından Eray üzücü bir haber aldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eray dedesinin vefat ettiğini duyurdu.
Elendiği gün dedesi vefat eden Aksungur, "Arkadaşlar Masterchef mücadelemde bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim gönül isterdiki uzunca şeyler yazmak fakat canım annemin babası kıymetli dedemi kaybettiğim haberini bu akşam aldım başımız sağolsun" mesajını paylaştı.

Editör: TE Bilişim