Çelik, Ben kiramı ödeyebilmek için kredi çektiğimi biliyorum. Bu tecrübeleri de yaşadım dedi.

33 yaşındaki oyuncu Öykü Çelik, Mennan Şahin’in Youtube’da yayınlanan Masa programına konuk oldu. Oyuncu, hayatı ve kendisiyle ilgili merak edilenler hakkında konuştu.

PARTİ ÇIKIŞI KÖTÜ ALDI OLDU

Çelik son zamanlarda yaşadıkları ile ilgili: İki olay yaşadım üst üste... İlkinde olmamam gereken bir yerdeydim Covid parti denilen... Parti çıkışı çok kötü bir algı oldu. Magazinciler oradaydı, partideki herkes gitti beni orada tuttular Çıkacağım diyorum Çıkma diyorlar. Dışarıdan sesler geliyor, büyük bir baskı altında kaldım dedi.

Sözlerine devam eden ünlü oyuncu, Oradan çıkmam da problem değil, suç ve ceza... Toplu alanda olduğum için sonuçta bir suç işlemiş bulunuyorum, çıkarken bu mahcubiyetten dolayı panikleyip saçma sapan davrandım. Montumun altına saklandım. O olaydan dolayı bir linç yedim açıklamasını yaptı.

Bu durumu toparlamak için gittiğim programda daha büyük bir gaf yaptım diyen Çelik, Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim Instagram yorumlarım hep açıktır, kötü bir şey olduğunda müdahale edebileyim diye... 20 saat boyunca telefonum bir saniye durmadı, çok fazla hakaret geldi. Ben kimseyi ezerek kendini yücelten bir insan olmadım hiçbir zaman. O açıklamamda ben sanki birilerini ezip kendimi daha bir şey gösteriyormuşum gibi bir algı oldu. Genel konuşmanın içerisinde o konuşma amacına ulaşıyor, aslında orada ezdiğim insan benim. Ama magazin programlarında yapılan konuşmanın bir bölümü kullanıldı dedi.

ANA HABERDE GÖRÜNMEK KÖTÜ BİR ŞEY BENİM İÇİN

Ana haberlere çıktım, ana haberde görünmek kötü bir şey benim açımdan diyen Öykü Çelik, Twitter’da gündem oldum. Ben bunu kurtara bileceğimi düşünmüyorum artık bas bas bağırsam da Ben böyle demek istemedim diye yeterli olmayacağı için öyle bırakmaya karar verdim açıklamasını yaptı.

ZENGİN DEĞİLDİK

Maddi durumu ortalamanın bir tık üstü olan bir ailede yetiştim” diyen ünlü oyuncu, “Zengin değildik ama ortanın biraz üstüydük. Özel bir üniversiteye gittim burs yüzünden para ödemedi ailem. Ben parayı hiçbir zaman amaç edinmedim, çok paylaştım dedi.

AİLEMDEN PARA ALMADIM

Çok genç yaşta çok iyi paralar kazandığını söyleyen Çelik, Paramın olmadığı zamanlar da oldu, ailemden para almadım. Çünkü artık benim için bir gurur meselesiydi yaptığım iş... dedi.

KİRAMI ÖDEYEBİLMEK İÇİN KREDİ ÇEKMİŞTİM

Zor günlerini anlatan oyuncu, En zoru ünlü olmak ya da parasız olmak değil! En zoru ünlü olup parasız olmak! Çünkü ünlü olan insanları herkes zengin zannediyor. Ben kiramı ödeyebilmek için kredi çektiğim biliyorum. Bu tecrübeleri de yaşadım dedi.

MİNİ ETEK GİYEN KIZ İLE BENİM KÜLTÜRÜM AYNI OLUR MU?

Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim? demişti.

Oyuncunun bu sözleri Twitter'da gündem olmuş, sosyal medyada tepki yağmıştı. Yaşananlardan sonra Öykü Çelik, yazılı bir açıklama yayınlamıştı.

Ünlü oyuncu, yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: Açıklamalarım toplum tarafından yanlış anlaşılıp çeşitli mecralarda farklı yerlere çekilmiştir. Eğer sözlerimin sadece çok küçük bir kısmına odaklanmayıp, röportajda hangi soru karşısında bu ifadeleri kullandığımı göz önünde bulundursaydınız böyle acımasız yorumlar yapmazdınız.

Hiçbir zaman negatif durumdan beslenip kimseyi incitmedim diyen oyuncu sözlerini şöyle sonlandırmıştı: Sadece kadının kadına yaptığı şiddete değil, insanın insana her türlü şiddetin karşısında oldum ve kınadım. Röportajda aslında kendimi eleştirdim. Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi. Tamamen yanlış anlaşıldım.

Editör: TE Bilişim