Survivor 2016 ve 2018 Ünlüler-Gönüllüler yarışması ile popüler olan kısa mesafe koşucusu Nagihan Karadere, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı.

Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacılarından biri olan Dinamo lakaplı Nagihan Karadere, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir aşka mı yelken açtı dedikodularını gündeme getirdi.

Magazin kulislerinde dolaşan dedikoduda, Nagihan Karadere'nin bir süredir birlikte olduğu ve fotoğraf paylaştığı gizemli sevgilisi Spor Salonu sahibi İşletmeci Gökhan Yusuf isimli kişiydi.

MAGAZİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Bir çok kez fotoğraf paylaşan ikili son olarak geçtiğimiz gün instagram'da hikaye paylaştı. Survivor Nagihan'ın yaptığı paylaşımda oldukça samimi oldukları gözlenen ikilinin bir süredir birlikte olduğu magazin gündemine bomba gibi düştü.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Geçtiğimiz günlerde bir AVM çıkışı görüntülenen Survivor Nagihan, magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği, ''Aşk mı yaşıyorsunuz'' sorusunu yanıtsız bırakması akıllarda ayrı bir soru işareti bıraktı.

İşte Survivor Nagihan Karadere ve gizemli sevgilisi Gökhan Yusuf'un birlikte yaptıkları paylaşımlar.

SURVİVOR ALL STAR'DA 2’NCİLİĞİ VAR

2018 Survivor All Star'da tüm güçlü rakipleri eleyerek Adam Kılıçcı ile final koltuğuna oturarak büyük başarı gösteren milli atlet, Survivor Panorama programında ise bir süre yorumculuk yapmıştı.

Nagihan Karadere, şimdilerde bir markanın halkla ilişkiler danışmanlığını yapıyor.

Editör: TE Bilişim