Armağan Çağlayan'ın 196Sekiz isimli YouTube kanalındaki Gör Beni programına konuk olan Utku Uysal, videoyu izleyenlerin dikkatini çekti.

Armağan Çağlayan'ın 196sekiz Gör Beni  programına konuk olan transeksüel şarkıcı Utku Uysal, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri açıkladı. Cinsiyet değiştirmeden önceki erkek hali de merak edilen şarkıcı, bir yaptırdığı estetikle Seda Sayan'a benzetilmişti.

UTKU UYSAL KİMDİR?

Anne ve babasının ona çok destek olduğunu söyleyen Utku, hayatta çok acı çektiği bir dönemin olmadığını ekledi. Sanat camiasının dedikodularından ve oyunlarından uzak durmaya çalıştığını anlatan Utku, bir kişiye çok kırgın olduğunu ve asla affetmeyeceğini söyledi.

Gece hayatının en çok aranılan isimlerinden olan Utku Uysal, İstanbul'da birçok mekanda sahne aldı. Selin Ciğerci'nin de yakın arkadaşı olduğu bilinen transeksüel şarkıcı, Armağan Çağlayan'ın youtube kanalına konuk oldu. Markete gider gibi cinsiyet değiştirmeye karar verdiğini söyleyen Uysal, ameliyat sonrası psikolojisinin bozulğunu açıkladı. 

Utku Uysal, yaşadığı buhrandan "20 yaşındaki genç Utku'dan özür dileyerek, onunla konuşarak düzeldim" açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilişim