Koç Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına ilk yanıtı verdi. Koç, "Biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz. UEFA'nın raporunda da Avrupa'nın en riskli kulübü çıkmamız tesadüf değildir. Dün anlatılanlarda neredeyse borçlu biz çıkacağız, eski yönetim alacaklı çıkacaktı." ifadelerini kullandı.

"AZİZ YILDIRIM'A HİÇBİR ZAMAN SAYGISIZLIK ETMEDİM" 

Ben Sayın Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedim. İyiye iyi, kötüye kötü dedim. Saygıda kusur etmedik. Göreve geldiğimizden beri iletişim kurmaya çalıştık. 3 Temmuz'la ilgili istişare ihtiyacı duyduk.

"Kendini bilmez açıklamalar, dengesiz, tutarsız, intikam isteği ile bezenmiş tehditkar, çirkin üslup, kibir, parmak sallamalar..."

Bana olan husumetiniz kulübümüze zarar vermektedir. Bunun bilincinde olun. Koskoca efsane başkanımız Fenerbahçe'yi SPK'ya tehdit ediyor. Ölmeden intikamımı almayacağım diyorsunuz. Benim FETÖ projesi olduğumu söylüyorsunuz bazı ortamlarda. Yazıklar olsun...

Maçlarda ayağa kalkmayan şöyle şöyle olsun diyoruz ya. Beni mahkemeye vermezseniz öyle olun. Televizyona çıkacağız. Hepsini tek tek konuşacağız. Arkadaşlarınızı yanınızda getirin. Medyada çok sevdikleriniz de var da onları da getirin ama tek bir şartım var; FBTV'de olacak."

"BENİ MAHKEMEYE VERMEZSENİZ ADAM DEĞİLSİNİZ" 

"Beni mahkemeye vermezseniz, adam değilsiniz. Sayın Aziz Yıldırım, sizinle yüz yüze geleceğiz! Kaçmak yok! Ailemin adını ağzınıza almayın. Konuyu Rahmi Koç'tan açmışken, size iki şey söyleyeceğim. Bir lafı vardır, 'Yaydan çıkan ok ve ağızdan çıkan söz bir daha geri gelmez' diye. Siz dün o sözleri ettiniz, bunun da hesabını vereceksiniz.

Editör: TE Bilişim