Dizideki yatak sahnesi ise en çok konuşulan sahne oldu.

Kanal D'nin ard arda bir kaç dizinin fişini çekmesinin nedeni belli oldu. Kanal D, çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizi Sadakatsız ile en büyük bombasını patlattı. Dizi karşısında sıkı rakipleri olmasına rağmen reytinglerde fırtına gibi esti ve zirvenin sahibi oldu. 

Başrollerinde bir süredir ekranlarda görünmeyen güzel oyuncu Cansu Dere (Asya), Kadın dizisinden ayrıldıktan sonra sessizliğe gömülen Caner Dindoruk (Volkan), Mucize Doktor kadrosundan çıkarılan Özge Özder (Derya) ve usta oyuncu Burak Sergen'in olduğu Sadakatsiz oyuncu kadrosu ve konusu ile sosyal medyanın da gündemi oldu. 

Evli olan ve eşi Volkan tarafından aldatılan Asya'nın intikam hikayesinin anlatıldığı dizi  BBC Studios’un ‘Doctor Foster’ isimli dizisinin Türkiye uyarlaması. 

Cansu Dere'nin yıllara meydan okuyan duru güzelliği ve oyunculuğu ile twitter'da TT olan dizinin bir sahnesi de sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu. Volkan ve Asya'nın ateşli yatak sahnesi ekran başındakileri ikiye böldü. 

Prime time'da yani çocukların da televizyon başında olduğu saatlerde ekrana yansıyan yatak sahnesi birçok izleyiciyi rahatsız etti. Dizinin zaten çok iyi olduğunu, bu sahnelerin reyting uğruna yersiz olduğunu düşünen birçok kullanıcı sosyal medyada bu konuyu tartıştı. 

Bazı kullanıcılar ise tartışılan sahnenin tam ayarında, abartı ve teşhirden uzak olduğunu savundu. İşte diziye gelen yorumlardan bazıları...

  • Hiç gerek yoktu o yatak sahnesine. Zaten süper bir dizi belli. Cansu Dere'nin güzeliiği yeter
  • Daha ilk sahneye bakın direk yatak bitti benim için bu dizi
  • Şimdi bu yatak sahnesine ne gerek vardı acaba...
  • Bu sahneden rahatsız olanlar sürekli ellerinde tabanca olan, bir bölümde 50 kişinin öldürülüğü dizileri izlesinler onlar daha iyi

Sadakatsiz konusu nedir: Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye (Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır..

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Hangi diziden uyarlama: Sadakatsiz dizisi BBC Studios’un ‘Doctor Foster’ isimli dizisinin Türkiye uyarlamasıdır.

Asya Arslan - Cansu Dere

Otuzlu yaşlarının ortasında, iç hastalıkları alanında ihtisas yapmış çok başarılı bir doçent doktor. İzmir’de doğmuş büyümüş. Erken yaşta annesi ve babasını şaibeli bir trafik kazasında kaybetmiş... Henüz doktorluğa yeni adım atmışken tanıştığı Volkan’a çok aşık olmuş ve kariyer yolu yurt dışına dahi uzanabilecekken, o Volkan’ın memleketi Tekirdağ’a yerleşerek, mutlu ailesini kurmuş. Etrafındaki herkesin Volkan’la bir bağı var. Hayatındaki yalnızlığından dolayı Volkan’a ait her şeyi “kendisinin” diye benimsemiş. Dışarıdan her ne kadar soğuk ve egolu gözükse de kendi içinde sıcacık bir enerjisi var. Aşırı derecede titiz, oğluna ve işine son derece bağlı, ailesine sadık. Çoğu zaman kuralcı ve baskın. Kendisine dürüst olunduğunda fazlasıyla bağışlayıcı. Fakat yalana tahammülü yok. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Ali; her şeyi göze alabilir ama ondan ayrılamaz.  

Volkan Arslan - Caner Cindoruk

Kırk yaşında. Malatya’da doğmuş, ailesiyle Tekirdağ’a göç etmiş. Seneler evvel babasını kaybetmiş ve annesiyle baş başa kalmış. Yetim büyümek, geçim sıkıntısı yaşamak onu hırslandırmış. İstanbul'un en iyi üniversitelerinden birinde, mimarlık bölümünde ailesinin çabaları ile okumuş. Bir gün yolu Asya ile kesişmiş ve bu kesişimden büyük bir aşk doğmuş. Asya’nın hamile kaldığ

Derin Güçlü - Melis Sözen

Yirmi dört yaşında. Tekirdağ’da doğmuş, büyümüş. Yurt dışında Moda Tasarımı’nı bitirmiş. Zaman zaman göklerde zaman zaman diplerde gezen birisi. Bir evin bir kızı olması, eski belediye başkanı şimdilerde güçlü bir iş adamı olan babasının civardaki herkes tarafından tanınması ve saygın bir aile olmaları, onun ruhunu sıkıştırıyor. Prenses gibi büyümüş. Erkek kardeşinden farklı olarak, ailesi Derin’in üzerine hep daha çok düşmüş. Ailesiyle mükemmel bir ilişkisi yok fakat varlıkları ona içten içe daima güven veriyor. Fazlasıyla sıcak, enerjik, açık sözlü, eğlenmeyi seven, kıpır kıpır bir kadın. Bir atölyesi var ve orada tasarım yapıp, fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşıp, satışını yapıyor. İşi onun için sadece bir hobi.

Mert Gelik - Eren Vurdem

Otuzlu yaşlarının sonlarında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Orta halli bir aileden geliyor. Tekirdağ’da bir üniversitede Ekonomi okumuş. Çocukluğundan beri her daim yanında olan Bahar ile on beş sene evvel evlenmişler. Bahar ve Mert’in çocukları olmayınca, Bahar’ın bu konuyu artık anksiyete haline getirmesi, Mert’in Bahar’dan soğumasına neden olmuş. Mert’e göre Volkan, icraatla değil lafla var olan birisi ve Mert bunu hazmedemiyor. Asya’ya içten içe bir zaafı var fakat bu zaafın Mert’in Volkan kompleksiyle de alakası var. Sıcak, hafif samimi, sözünü esirgemeyen bir adam. Yakışıklı olduğunun farkında ve bunu kullanmaktan çekinmiyor. Özgüveni yüksek.

Bahar Gelik - Yeliz Kuvancı

Otuzlu yaşlarının sonlarında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Kız meslek lisesi mezunu, el işi konusunda becerikli. Üniversitede, Ev Ekonomisi bölümünü bitirmiş. Çocukluk yıllarında sevdalandığı Mert’le evlenmek onu dünyanın en mutlu insanı yapmış. Bahar ve Mert, evlendikten birkaç sene sonra çocuk sahibi olmak istemişler fakat çocukları olmuyor. Hem çocukluk arkadaşı hem de komşuları olan Volkan’ın, karısı Asya ve oğulları Ali ile öyle güzel bir yuvası var ki, Bahar o aileye gıpta ediyor. Fakat Mert’in Asya’yı fazla övdüğü zamanlarda bu “gıpta” duygusu, salt bir kıskançlığa dönüşüyor. Volkan’a karşı fazlasıyla dost fakat onun dışında daha çok kendi çıkarlarını gözeten birisi.

Derya Samanlı - Özge Özder

Sıcakkanlı bir enerjisi var. Boşboğazlık edebilenn, eğlenceli, komik bir kadın. Kendi yaralarını saklamak ve üzerine düşünmemek için, burnunu devamlı başkalarının hayatlarına sokuyor. Çocukluk arkadaşları Volkan, Bahar ve Mert onun için çok kıymetli çünkü bu hayatta onlardan başka kimsesi yok

Serap Şenlik - Olcay Yusufoğlu

Otuzlu yaşlarının sonlarında. Volkan’ın asistanı. On sene kadar evli kalmış fakat şiddetli geçimsizlikten dolayı kocasından boşanmış. Eski kocası Tarık’la olan çatışması hala bitmemiş olsa da şimdilerde hayatında birisi var. Kızına iyi bir hayat sağlamak, en büyük ihtiyacı…

Nil Tetik - Nazlı Bulum

Yirmili yaşlarının ortalarında. Annesi onu dünyaya getirirken vefat etmiş. Babası görevdeyken babaannesiyle beraber yaşamış. Babası bir görev sırasında şehit olmuş, çok geçmeden babaannesi de vefat etmiş ve bu hayatta tek başına kalmış. Aynı Asya gibi. Nil’in en güçlü tarafı, yaralı insanları iyileştirmek için çabalaması.

Gönül Güçlü - Gözde Seda Altuner 

Kırklı yaşlarının ortasında. Tekirdağ’da tanınan bir aileden geliyor. Erken yaşta Haluk ile evlenmiş ve bu evlilikten kızı Derin ile oğlu Demir dünyaya gelmiş. Cemiyette saygın bir kadın. Zengin görünmekten kaçınmıyor. Kimi zaman iyi bir anne; kimi zaman ise çocuklarına, kendi yapamadıklarının misyonunu yüklemekte.

Editör: TE Bilişim