Sen Çal Kapımı dizisinde şok sahne! Hande Erçel Kerem Bürsin’le küvete girip öpüştü!

Sen Çal Kapımı dizisinde rekor kıran sahne! Hande Erçel ve Kerem Bürsin çırılçıplak küvet sahnesi olay oldu! Hande Erçel ve Kerem Bürsin çıırılçıplak rekor kıran sahnesi bu geceye damga vurdu. Eda ve Serkan karakteri günün rekor kıran sahneleriyle ekrana geldi!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nın son bölümünde Hande Erçel ile Kerem Bursin’in olay sahnesi sosyal medyada gündem oldu! Küvet sahnesine aşırı tepki geliyor. Hande Erçel ile Kerem Bursin’in başrollerini paylaştıkları Sen Çal Kapımı dizisinin bu akşam yayınlanan 28. bölümünde Eda ve Serkan karakterlerinin olay “küvet” sahnesi damgasını vurdu.

Sen Çal Kapımı dizisinin 28. bölümüne Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in olay küvet sahnesi damgasını vurdu! Aralarında sık sık aşk iddiaları dillendirilen ikili, Sen Çal Kapımı 28. bölümde “küvet” sahnesiyle sosyal medyada gündem oldular. İzleyicilerin birbirlerine çok yakıştırdıkları ikilinin “sıcak” sahnesi sosyal medyada bir anda trend-topic oldu. Eda ve Serkan Bolat isimleri de gündemden düşmedi.

Editör: TE Bilişim