Survivor ünlüler takımında Cemal Hünal'ın, gönüllüler takımında ise Sancakay Ilım Morgül'ün sakatlanması fragmana damga vuran anlardan oldu. Konseyde kimin eleneceği de şimdiden merak konusu oldu. İşte, Survivor 2021 ilk bölüm tarihi ve 1. bölüm fragmanından ilk görüntüler.

Survivor 2021 tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni sezonu ile Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor ünlüler gönüllüler 9 Ocak Cumartesi akşamı macerasına başlayacak. Tanıtım fragmanında yarışmacıların yüzerek adaya gelmesi dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın bir yarışmacının karşı takıma geçeceğini söylemesi ve fragmanda kadın yarışmacının sakatlanması akıllara diskalifiye ihtimalini getirdi.

Survivor Ünlüler Gönüllüler Cumartesi Akşamı 20:00'de Tv8'de izleyici karşısına çıkacak. Bu sezon da ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi ekranlara gelecek.

Cumartesi günü parkurda mücadele veren yarışmacılar daha sonra konseyde toplanacak. Acun Ilıcalı bir kadın yarışmacının diğer takıma geçeceğini fragmanda açıkladı.

Editör: TE Bilişim