Ünlü oyuncu, sunucu ve gazeteci İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş kitabı, dizi oluyor. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlayacak?

50 yaşındaki ünlü oyuncu ve sunucu İclal Aydın, yazarlığıyla da adından söz ettirdi. Gazeteci İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş kitabı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman yayınlanacak? Üç Kız Kardeş konusu ne? Üç Kız Kardeş oyuncuları kim? İşte, detaylar…

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlayacak?

Süreç Film imzalı dizide Türkan, Dönüş ve Derya isimli üç kız kardeşin hikayesi anlatılacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanarak ekranlara aktarılacak olan dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Merakla beklenen dizinin yeni yılla birlikte yayınlanması bekleniyor. Resmi olarak bir yayın tarihi açıklanmasa da, Ocak ayı içerisinde dizinin Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkması hedefleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kim?

İclal Aydın, “Üç Kız Kardeş”in annesi Nesrin hanıma can verecek. İclal Aydın’ın “Üç Kız Kardeş” kitabından esinlenerek hazırlanan dizinin başrolleri netleşiyor. İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanacağı Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları netleşmeye başladı.

Çekimleri Ayvalık'ta yapılan dizinin oyuncu kadrosunda Reha Özcan, Veda Yurtsever, İclal Aydın yer alacak. Reha Özcan’ın Sadı rolüne hayat vereceği dizide Rüçhan karakterini canlandıracak olan Veda Yurtsever; hazırlıklar ile ilgili yaptığı paylaşımda "Ayvalık'ta evler hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu aşağı yukarı tamam. Teknik ekip kurulmuş. Offf ne heyecan" dedi.

Üç Kız Kardeş dizisi konusu nedir?

Kanal D’ de ekranlara gelecek olan “Üç Kız Kardeş” dizisi, Ayvalık’ı mekan tutmuş samimi, sıcak ve büyük bir aile hikayesini konu alırken, isimleri Dönüş, Derya ve Türken olan kızların başından geçenleri ele alacak. “Üç Kız Kardeş” dizsinin senaryosunu da Ayşe Işıkmen’in yazdığı söylendi. Kanal D’ de izleyici ile buluşacak olan dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Editör: TE Bilişim