Çin'den gelen koronavirüs aşılarının yapımına başlandı.

Türkiye'de aşıyı olan ilk isim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu.

Bugün gözler yeniden Ankara Şehir Hastanesi'ne çevrildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne giderek koronavirüs aşısı yaptırdı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'nde bugün CoronaVac aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Çin'den gelen koronavirüs aşılarının yapımına başlandı. Türkiye'de aşıyı olan ilk isim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AŞI OLDU

Bugün gözler yeniden Ankara Şehir Hastanesi'ne çevrildi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne giderek CoronaVac aşısının ilk dozunu yaptırdı.

ÖMER ÇELİK AÇIKLADI

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ardından parti sözcüsü Ömer Çelik, kameralar karşısına geçti. Ömer Çelik'in toplantı gündemine ilişkin yaptığı açıklamada, "Aşı ile ilgili çalışmalar başladı. Salgından vatandaşlarımızı koruyacak çalışma şeffaf bir şekilde, milletimizin her kesimine ulaşacak şekilde sürdürülecek. Aşı konusunda Cumhurbaşkanımız örnek olmak için toplantı sonrasında aşı olacak." ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik'in toplantı gündemine ilişkin yaptığı açıklamada, "Aşı ile ilgili çalışmalar başladı. Salgından vatandaşlarımızı koruyacak çalışma şeffaf bir şekilde, milletimizin her kesimine ulaşacak şekilde sürdürülecek. Aşı konusunda Cumhurbaşkanımız örnek olmak için toplantı sonrasında aşı olacak." ifadelerini kullandı.

ÖRNEK OLURUM

Başkan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde cuma namazı çıkışı gazetecilerin 'aşı olacak mısınız?' sorusu üzerine "Bu konuyla ilgili olarak şahsen benim de aşı olma konusunda sıkıntım söz konusu değil. Burada sağlık söz konusudur. Bizler de sağlığımızı korumak için gerekeni yapar örnek oluruz. Temennimiz bir an önce vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmaktır."

.

Editör: TE Bilişim