Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu. Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelinin, eski erkek arkadaşı C.M.A. olduğu ve cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin’den (27) acı haber geldi. 5 gündür haber alınamayan genç kızın cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

Gültekin’in en son görüldüğü kişinin eski sevgilisi C.M.A. olduğu belirlendi. Şüpheli C.M.A.’nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

İddiaya göre C.M.A. olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar’ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada C.M.A., Pınar Gültekin’i vahşice boğarak öldürdü, cansız bedenini de ormanlık alana götürüp bıraktı.

NASIL BULUNDU?

Pınar için kurulan özel ekip, çalışmalarını sürdürürken Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda cansız bir kadın bedeni bulundu.

Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cansız bedenin kayıp olan Pınar Gültekin’e ait olduğu tespit edildi.

AYRINTILAR KORKUNÇ

Sabah saatlerinde gelen son dakika haberine göre 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in eski sevgilisi C.M.A tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.Eski sevgilisi, Pınar'ı önce dövüp sonra öldürdüğünü daha sonra da cesedini varile koyup ormanlık alana götürdüğünü itiraf etti.

Kan donduran son dakika detaylarının ardından yeni gelişmeler de geliyor. Cani eski sevgilinin Pınar'ı bağ evine götürüp boğduğu ortaya çıktı.

Editör: TE Bilişim