Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui’nin havai fişek kazası sonrası hayati tehlikesi yok ama sağlığı konusunda soru işaretleri bulunuyor.

Bu arada Omar'ın fotoğrafını paylaşan kişi hakkında hastanedeki sözleri duygulandırdı. İşte detaylar...

Omar Elabdellaoui, cuma günü kendisini ziyaret edenlerden sızdırılan fotoğrafı ile ilgili bilgi aldı. Norveçli futbolcunun, görevliyle ilgili işlem başlatılacağını öğrenmesinin ardından verdiği cevap ise şu şekilde oldu: "Hayır, yapmayın işinden olur. Ailesi zarar görür."

Havai fişek patlamıştı 

Galatasaray, 2020’ye yine kötü bir olayla veda etti. Down sendromlu oğlu İbrahim’i eğlendirmek için havai fişek ile yaralanan sarı-kırmızılıların Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaoui’nin yüzü yanarken, gözlerine büyük zarar verdi.Tedavisi devam eden futbolcunun olayın gerçekleştiği anda gelen ambulansta çekilen fotoğrafı içinde Galatasaray hukuki işlem başlatma kararı almıştı.

Omar Elabdellaoui konu ile ilgili bilgi alınca "Hayır, yapmayın işinden olur. Ailesi zarar görür." sözleri ile herkesi duygulandırdı.

Albayrak'tan fotoğrafı paylaşanlara tepki 

Bu arada Norveçli futbolcunun sosyal medyaya düşen görüntüleri hakkında açıklamalarda bulunan G.Saray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Sitenin ambulans görevlisi sosyal medyada paylaşıyor. Arkadaşlar, ayıptır günahtır. Bu insanın 3 çocuğu var. Böyle bir resmi hangi vicdan servis edebilir? Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Hem kulüp olarak hem Omar’ın ailesi adına takipçisi olacağız, bunun peşini bırakmayacağız" sözleriyle yaşananlara tepki göstermişti.

 

Editör: TE Bilişim