Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. Bir Zamanlar Çukurova’nın 73.bölümünde #BirYanımEksik etiketi sosyal medyanın gündemindeydi.

‘Bir Zamanlar Çukurova’, ATV ekranında, kader kartlarının yeniden dağıtıldığı bir bölümle ekrandaydı!

Aşkın her türlüsünün her tür sınavdan geçtiği hikayeyi ve kahramanlarını bırakmayan izleyici, bu hafta da diziyi zirveye taşıdı!

BEHİCE KURTULDU, GAFFUR’UN BAŞINA ÇORAP ÖRDÜ!

Züleyha’nın herkesin içinde onu Hünkar’ı öldürmekle suçlamasından, mağduriyet yaratarak kurtulmak isteyen Behice, bu kez kendi tuzağına düştü.

Saldırıya uğramış görüntüsü versin diye omzundan vurulmak isterken, silahı doğrultan Erdinç’e köpek saldırınca Behice göğsünden vuruldu ve uzun süre bulunamadı.

Onun etrafa saçılmış eşyalarını bularak peşine düşen Müjgan sayesinde hastaneye götürülen Behice, uzun bir ameliyat ile hayata döndü!

Taburcu edilirken kendisini almaya Müjgan dışında kimsenin gelmemesine bozulsa da, katil suçlamalarından kurtulacağı için sevindi.

Ancak, Gaffur’la karşılaşması ve Gaffur’un her zamanki sakarlığı yine başına iş açtı.Hünkar’ın Behice hakkında hazırladığı dosyayı bulan Gaffur heyecan içinde bunu eve götürürken, Behice ile karşılaşınca yere düşürdü!

Behice de aradığı fırsatı buldu ve Gaffur’u o dosyadan kimseye bahsederse, Hatip’in katili olduğunu savcıya söyleyeceğini bildirdi! 

MÜJGAN VE FİKRET ARASINDA NELER OLUYOR?

Halasının ardından evi terkederken Fikret tarafından durdurulan Müjgan havaalanına da onunla gitmek zorunda kaldı.

Bu sayede de yolda Behice’nin eşyalarını bulup, onu kurtardılar. Ancak Behice bulunduktan sonra, ikisinin havaalanında olması Yılmaz ve Çetin’i şüphelendirdi. Yılmaz Fikret’e hesap sordu. Fikret çok alttan alıp, durumu sakinleştirdi ama bu olan biten Yılmaz ve Çetin’deki şüpheyi tam yok etmedi!

Behice’nin ameliyatı ve hastane sürecinde de Müjgan’a tek destek veren, teselli eden Fikret olunca, hastanedeki dedikodu çarkları da çalışmaya başladı.

Halasının, Züleyha’nın iftirası nedeniyle saldırıya uğradığını düşünün Müjgan, konağı bastı, Züleyha’ya bunları ödeteceğini söyledi. Ama karısını sonuna kadar savunan bir Demir ile karşılaştı.

HÜNKAR’IN KATİLİNİ BULANA BÜYÜK ÖDÜL!

Günler geçtikçe bir ipucu dahi bulunamaması, Demir’i çileden çıkardı. Tüm basını konağın bahçesine toplayan ve bir yanınan Sevda’yı bir yanına Züleyha’yı alan Demir, annesinin katilini bulana 1 milyon lira ödül vereceğini açıkladı!

Basın toplantısı sırasında, Züleyha ile mutlu bir çift pozu vermeyi de ihmal etmedi.

O sırada küçük konağa gelen Yılmaz, onları basının karşısında bu halde görünce çileden çıktı! Oysa o, bir an önce Züleyha ile kaçacaklarını düşünüyordu.

MÜJGAN TÜM PLANLARI ÖĞRENDİ

Basın toplantısından sonra, öfke ile Züleyha’yı küçük konağa çağıran Yılmaz, Kerem Ali’yi de bırakarak kaçmayı düşünürken, onun Demir ile mutlu pozlar vermesine kızdı!

Züleyha ve Yılmaz kavga ederlerken, Müjgan’ın onları dinlediğini ve her şeyi duyduğunu da bilemediler!

MÜJGAN BİR KEZ DAHA HAMİLE!

Duyduklarından sonra, öfkesi daha da artan Müjgan, Züleyha eczanedeyken onu takip ederek  içeri girdi.Reçetesini eczacıya verdi. Eczacı, yazılanların hamileler için olduğunu söyleyip, Müjgan’ı tebrik etti. Müjgan da hayırlısıyla Kerem Ali’ye bir kardeş geleceğini, haberi yeni aldığını, Yılmaz’ın da henüz bilmediğini ballandırarak eczacıya anlattı!

Bir an önce birlikte kaçmak için planlar yaparken, Züleyha bu duydukları ile yıkıldı!

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla yine her perşembe 20:00’de ATV’de.

Editör: TE Bilişim