Herkes için keşif dünyası sunan DR, Türkiye’nin ünlü müzisyenlerini canlı yayınlarla hayranlarının evlerine getiriyor.

DR’ın EvdeKal sürecini müzikseverler için keyifli hale getiren DR’la Evde Müzik, Nükhet Duru konseriyle başladı!

Kültür, sanat ve eğlence dünyası DR, canlı yayınlanan DR’la Evde Müzik konserlerinde ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturuyor. DR’la Evde Müzik etkinliğinin ilk konuğu, değerli sanatçı Nükhet Duru oldu. Nükhet Duru, konserde klasik hale gelmiş şarkılarla dinleyenlere renkli bir müzik dinletisi sundu.

Özellikle Türk sanat müziğinin unutulmaz eserleriyle kulakların pasını silen Duru, Sevemez Kimse Seni Benim Sevdiğim Kadar, Bir Yangının Külünü, Yaralı Gönlüm, Nerde, Duydum Ki Unutmuşsun, Yaralım, Sevda, Kadehinde Zehir Olsa, Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim, At Kadehi Elinden, Kıskanırım Seni Ben gibi parçaları sevenleri için okudu.

Nükhet Duru, “Bütün dileğimiz sizlere biraz tebessüm ettirebilmek, sanatın iyileştirici, umut ve mutluluk verici gücüne yaslanmanızı sağlamak. Müzik bana çok iyi geliyor, umarım sizin için de öyledir. Umarım amacımıza ulaşmışızdır. Pandemi döneminde şarkı söylemeden duramadığım için, arkadaşlarımla bir araya geldik. Tek başımıza evde söylemektense seyircimiz de bizi duysun, keyif yapsın istedik. Bizi izleyenlere teşekkür ediyorum, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Her Çarşamba dr_dunyasi Instagram hesabından ve DR_Dünyası Youtube sayfasından yayınlanacak konser serisi kapsamında, önümüzdeki günlerde İzel, Derya Uluğ ve Burak Kut da sevenlerinin evlerine konuk olacak.

Editör: TE Bilişim