Sessiz Bir Yer 2'nin son fragmanı resmi olarak yayınlandı. Paramount Pictures bünyesinde çekilen film, tüm coronavirüs engellemelerine karşın vizyona girmeye bu kez hazır gibi görünüyor. A Quiet Place 2'nun başrolünde bu kez Krasinski bulunmuyor ve Emily Blunt, başrolü tek başına üstleniyor.

Korku ve gerilim türündeki Sessiz Bir Yer'in devam filmi Sessiz Bir Yer 2'den resmi fragman paylaşıldı. Sessiz Bir Yer filminde apokaliptik bir dünyaya adım atmıştık. Filmde sessiz bir şekilde yaşamını yaratıklardan kaçarak sürdürmeye çalışan bir ailenin yaşamına konuk olduk. Ancak ilk filmde ailenin babası Lee Abbott, hayatını kaybetmişti. Evelyn Abbott ise yeni doğmuş bebeği ve diğer iki çocuğu ile birlikte hayatta kalma mücadelesine devam etti. Sessiz Bir Yer 2'de Abbott ailesinin dünyaya açıldığını göreceğiz. Yeni karakterlerle tanışacak ve yeni maceralar atlatacaklar.

Sessiz Bir Yer 2'nin oyuncu kadrosunda Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds'ın yanı sıra Cillian Murphy ve Djimon Hounsou gibi iki yıldız isim bulunuyor. John Krasinski, filmin hem senaryosunu kaleme aldı, hem de yönetmenliğini üstlendi. Yapımcılar arasında ise Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ve John Krasinski yer alıyor.

A Quiet Place 2, 4 Haziran'da ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Editör: TE Bilişim