Elle'den Alya Barutoğlu'nun haberine göre, 2016’da Rihanna ile çıkardığı Work şarkısı ve kendi Summer Sixteen şarkısı ile bu rekora sahip olan Drake, ünvanını Cardi B’ye kaptırmış oldu.

Aynı zamanda Billboard’un Hot 100 listesinde ikinci sırada yer alan Up şarkısı, Cardi B’yi Lauryn Hill'in 1998'de Doo Wop (That Thing) ile bir numaraya yükselmesinden bu yana bu kadar yüksek çıkış yapan ilk kadın rapçi yaptı.

Ardı ardına gelen başarılarını Instagram üzerinden paylaşan Cardi B, “Tüm hayranlarıma ve destekleyenlere teşekkür etmek istiyorum. Bu benim için çok büyük. Bir önceki solo single başarımı geçmek istemiştim ve üstün başarı elde ettim. Lauren’dan beri Top 5’te yer alan ilk female rapçi…” dedi.

Mutluluk sözlerine Twitter'dan devam eden Cardi B, “Geçtiğimiz haftanın başında ağlıyordum çünkü tek bir paylaşım özgüvenimi yerle bir etti. ‘Reklama ihtiyacı var, sahte, yardıma ihtiyacı var’ dendi ama tüm bunları sürekli kazanarak tersine çevirdim. Bunları aklımdan silip, yeni rekorlarım ile eski rekorlarımı kırdığımı kendime hatırlattım. Çıtalar yükseldi” dedi.

Editör: TE Bilişim