Son halini Instagram hesabından paylaşan Hadise'ye beğeni yağdı. Hadise uzun süredir kullandığı saçlarını kestirdi.

Ayrıldığı iddialarına fotoğrafla ile cevap veren Kaan Yıldırım, sevgilisi Hadise'nin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Birlikte çekilen karelerini yayınlayan Yıldırım, gönderisine "İyi ki doğdun" notunu düşmüştü.

Aşkları dolu dizgin devam eden Kaan Yıldırım - Hadise çiftinden henüz yeni fotoğraf gelmezken, ünlü sanatçı imaj değişikliğine gitti. Uzun saçlarını kestiren Hadise son halini Instagram hesabından paylaştı.

Paylaşımına iyi haftalar notunu düşen Hadise, fotoğrafı yorumlara kapattı.

İŞTE HADİSE'Nİ YENİ İMAJI

ABLASI AÇIKLAMA YAPTI 

Hadise'nin geçtiğimiz yıl arasının bozulduğu ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından ünlü şarkıcı ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Hülya Açıkgöz, kendisine gelen Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi sorusuna yanıt verdi.

Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar.

Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim.

Her şey, anne Gülnihal Açıkgöz'ün 2018 yazında intihara teşebbüs etmesiyle başlamıştı. Zor günler geçiren Hadise, o zaman menajerliğini de yapan ablası Hülya Açıkgöz ile küsmüştü.

Sosyal medyada da birbirlerine ağır göndermeler yapan iki kardeş arasındaki kriz, mahkeme koridorlarına taşınmıştı.

Hülya Açıkgöz, geçtiğimiz aylarda "Üzülme ey can. Bu günde varlığını hiçe sayanlar, gün gelir gölgeni bile ararlar" mesajını paylaşmıştı. Bu sözler, Hadise ye ağır gönderme olarak yorumlanmıştı.

Editör: TE Bilişim