Popçu Murat Dalkılıç'ın, kalbini eski sevgilisi Hande Erçel’in arkadaşı olan, oyuncu Sitare Akbaş’a kaptırdığı iddia edildi. Yaklaşık üç aydır birlikte olan çiftin, evlilik planları yapmaya başladığı konuşuluyor.

Üç yıllık sevgilisi Hande Erçel'le evliliğe giden ilişkisinin "Murat Dalkılıç'ın çocuk istediği ve oyuncunun buna hazır olmadığını söylemesiyle" bittiği iddia edilen şarkıcı, ayrılık sonrası yeniden sevdalandı.

ÜÇ AYDIR BİRLİKTELER!

Takvim gazetesinden Deniz Bayar'ın haberine göre; Dalkılıç'ın kalbini çelen güzel ise Hande Erçel'in de arkadaşı olan oyuncu Sitare Akbaş. İkilinin yaklaşık üç aydır aşk yaşadığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcının Çeşme'de gerçekleşen konserinde, Akbaş, Dalkılıç'ı en önden izlerken objektiflere takılmıştı.

Kendisine yöneltilen aşk haberlerini yalanlamadan tepki gösteren Dalkılıç'ın, oyuncu Sitare Akbaş'la evlililk planları yaptığı öne sürüldü.

ARKADAŞLARINA ANLATTI AMA...

Bu planını birkaç yakınıyla da paylaşan popçunun, arkadaşlarından gelen "Acele etme, birbirinizi iyice tanıyın" tavsiyelerini ise dinlemediği iddia edildi.

Popçunun yakın çevresinden edinilen bilgiye göre; yıllardır baba olmayı çok istediğini söyleyen Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş'a yakın zamanda evlilik teklifi yapacak.

HANDE ERÇEL'İN ARKADAŞI

Bu arada Murat Dalkılıç'ın uzun bir beraberliğin ardından yollarını ayırdığı Hande Erçel ile şimdiki aşkı Sitare Akbaş, bir dönem aynı dizide rol almıştı.

Hande Erçel, Murat Dalkılıç'la ayrılık kararı aldıktan sonra 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı Kerem Bürsin'le aşk yaşamaya başlamıştı.

KİM ÇEKMİŞ BU İNANILMAZ FOTOYU?

Başarılı oyuncu, son olarak yeşil bikinisi ile sevgilisi Kerem Bürsin'e verdiği pozu, 23.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamıştı.

Songül Öden, Ayşe Akın ve Alican Aytekin gibi ünlülerin yorum yazdığı fotoğrafa, Kerem Bürsin'den "Wow wow wow kim çekmiş böyle inanılmaz bir fotoyu!" mesajı gelmişti.

Editör: TE Bilişim