Bir dönem çok samimi olan Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci tüm bağlarını kopartmışlardı. Herkes bu küslüğün sebebini merak etse de bunca zaman ikili açıklama yapmamıştı. Kerimcan Durmaz'dan ilk kez olay olan bir Selin Ciğerci itirafı geldi.

Kerimcan Durmaz YouTube programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Selin Ciğerci ile araları bozulan Durmaz ilk kez bu konu hakkında konuştu.

Kerimcan Durmaz bir daha görüşmeyeceği kişiyi açıklayınca sosyal medya yıkıldı. Kerimcan Durmaz açıklamasında "Sanırım Selin Ciğerci. Aklıma direkt o geldi. Bir arkadaşın, bir arkadaşa yapmaması gereken şeyleri yaptı. Ben ona destek oldum, o bana köstek. Hayatımdan kalıcı olarak çıktı" diyerek ilk kez bu konu hakkında konuştu.

Kerimcan'ın bu açıklaması sonrası herkes Selin Ciğerci'nin ne diyeceğini merak ediyor. Ünlü fenomen Ciğerci'den henüz bir açıklama ise gelmedi.

Durmaz ayrıca Danla Bilic hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu.

"Danla'nın Şevval Şahin'e laf söyleyip ardından video çekmesine ne diyorsun?" sorusuna ise, "Danla bu. Nerede reyting, nerede tık; gider yapışır. Bana daha önce yaptığı gibi...” cevabını verdi...

Editör: TE Bilişim