2017 yılında nikah masasına oturan Fahriye Evcen, Burak Özçivit çifti, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına aldı. Sosyal medya hesabından zaman zaman aile pozlarını ekleyen ikiliden Özçivit, bu kez eşi ve oğlu ile çekilen eğlenceli bir videoyu yayınladı. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, o anları "Bizim evin halleri" notuyla sosyal medyadan paylaştı. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen, sosyal medyayı salladı. 2017 yılında nikah masasına oturan Fahriye Evcen, Burak Özçivit çifti, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına aldı. Sosyal medya hesabından zaman zaman aile pozlarını ekleyen ikiliden Özçivit, bu kez eşi ve oğlu ile çekilen eğlenceli bir videoyu yayınladı. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, o anları "Bizim evin halleri" notuyla sosyal medyadan paylaştı. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile evli olan Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, sosyal medya hesabından eşi ve oğlu Karan ile trambolinin üzerinde zıplarken çekilen videosunu yayınladı.

Burak Özçivit, paylaşımına "Bizim evin halleri" notunu düştü.

2017 yılında nikah masasına oturan Fahriye Evcen- Burak Özçivit çifti, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına aldı.

Sosyal medya hesabından zaman zaman aile pozlarını ekleyen ikiliden Özçivit, bu kez eşi ve oğlu ile çekilen eğlenceli bir videoyu yayınladı.

35 yaşındaki oyuncunun paylaşımında Özçivit, ailesiyle birlikte trambolinin üzerinde zıplarken görülüyor.

BİZİM EVİN HALLERİ

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, o anları "Bizim evin halleri" notuyla sosyal medya hesabına ekledi.

Fahriye Evcen de aynı videoyu kendi sayfasında yayınlayarak, altına "Mutluluk" notunu düştü.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

İŞTE ÜNLÜ ÇİFTİN O ÇOK KONUŞULAN PAYLAŞIMLARI

Editör: TE Bilişim