Seyhan Soylu; ‘’ Bizim programımız ( Z ) kuşağının ( Olacak kadar Televizyonu’nun ) yeni versiyonu. Programımız asla kurgu değil, her şey spontane gelişmekte. Biz programımızda çuvaldızı kendimize batırmadan kimseye ahlak dersi vermek haddimize değil.’’ dese de programda neler olacağını bir tek namı diğer adıyla Sisi biliyor.

Nihat Doğan; ‘’ Biz Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ‘Al Sana Haber’de izleyiciye evlilik veya yemek, moda programlarındaki gibi asla kurgu yok. Birnevi Flash TV’nin yeni gerçek kesitleridir.’’ dedi.

NİHAT DOĞAN ÖYLE DESEDE BAŞINA GELECEKLERDEN HABERSİZDİ

Programın Genel Yönetmeni Savaş Kalafat’ı dahi yayında şok eden ani refleksler, olaylar gelişebilmekte. Bugünde‘’ Al Sana Haber ‘’’inyorumcularından Nihat Doğan’a canlı yayında öyle bir sürpriz yaptı ki izleyiciler şaşkına döndü ve stüdyodaki ve rejideki teknik ekip bile kahkahalar boğuldu.

Nihat Doğan yıllardır ekranlarda ‘’ Benim memleketimin koyununu ben gözünden tanırım ‘’ demişti.

Ve Seyhan Soylu; Sen misin bunu söyleyen Nihat Doğan dercesine ünlü Türkücüye öyle bir şakalama yaptı ki Türk televizyon tarihine yıllarca konuşulacak, sosyal medyanın gündemine oturacak komik görüntüler çıktı.

Seyhan Soylu yine çılgınlık yaptı ve canlı yayına 3 tane kuzu getirdi.Kuzulardan biri Moldavya, biri Arjantin kuzusu, biride Nihat Doğan’ın memleketi Muş kuzusuydu.

HANGİSİ MEMLEKETİN KUZUSU?

Seyhan Soylu; Nihat Doğan’a canlı yayında “Hangisi memleketin kuzusu diye sordu?”

MEMLEKETİMİN KUZUSUNU GÖZÜNDEN TANIRIM

Nihat Doğan kuzuları tek tek yüzlerini avuçlayarak tahmin etmeye çalıştı.:)) Nihat Doğan kuzuyu görünce duygusala bağlamış olacak kimemleketi Muş’un türküsünü söyledi.

Editör: TE Bilişim