Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programı yorumcusu Hakan Ural, Kocaeli'de bir hastanede yaşanan olayı, Nur Tuğba Algül ile tartıştı.

Hakan Ural'dan sağlıkçılara yönelik skandal bir yorum geldi.

"SEN OLSAN GÖZÜNÜ OYARDIN"

Ural'ın sağlıkçılar için Nur Tuğbaş Algül'e "Sen olsaydın gözünü oyardın" demesinin ardından Algül'ün de "Yapardım" yanıtı dikkat çekti.

Hakan Ural'ın sözleri, sosyal medyada büyük tepki gördü.

Bu tepkiler üzerine Hakan Ural sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı...Ural açıklamasında "Bu saldırılar bitmeyecek gayet iyi biliyorum ! her söylemimden cımbızla çekip çarpıtıp en iyi yaptıkları şey olan kışkırtma ve sosyal medya üzerinden ALGI yaratma olanlar yine iş başında ! Ben bu dünyada şu yaşımda 40 yıldır yanlışım doğrumla göz önünde bilinen biri olarak ASLA hiç bi kurum veya kişiye bilerek isteyerek sülç ü lisan etmem tanıyan herkes bilir tanımayan sorar öğrenir ! sağlıkçılarımızla ilgili söylem ve görüşlerim bukadar ortadayken ve biliniyoken bu konuda bile sosyal medyada ALGI yaratmaya çalışıyosunuz ! yazıklar olsun ...Bugün acil hastası olan birine kendi tasarrufundan grev yapıyorum diye bakmayan " 1 " sağlıkçıyı empati yaparak eleştirdim evet her kurumda yanlış yani 1 kişiyi kişisel eleştirmemi ! o kişi senin evladın veya anan baban olabilir ve müdahale edilmezse ölebilir dedim ...görüşüm bu ama teşbihlerimdem dolayı bir sağlıkçımızı dahi üzüp kırdıysam ÖZÜR DİLERİM tabiiki benim beni linç etmeye ettirmeye çalışanlar gibi EGOM KİBİRİM yok ben halkımı milletimi kemiksiz seven biriyim ...Siz şeytani planlarınıza devam edin . Beni heran her saniye hedef göstermeye insanları gaza getirip kışkırtmaya ayırdığınız zaman ve çabayı başka bi işe ayırsanız ALİM olurdunuz ! Nefretiniz okadar büyük ve acımasızki hasta yatağımda bile tedavi görürken beni mezara soktunuz ." dedi...

Editör: TE Bilişim