Seyhan Soylu ”Yeni şarkımı şehit, gazi, Türk Silahlı Kuvvetleri, ulusalcı, milliyetçi, Atatürkçü, PKK ve PYD tarafından sömürülen Kürt kardeşlerimize, ulus bütünlüğüne, ulus bütünlüğüne inananlara ve Türkiye için okuyacağım” diye konuştu.

Söz ve müziği Ceyda Sönmez’e ait ”Anasına Avradına” isimli şarkıya önümüzdeki ay klip çekeceğini söyleyen Soylu, şarkının Nisan ayında klibiyle birlikte izleyicilerle buluşacağını söyledi.

Çarpıcı İddia: HDP Kapatılıyor

Öte yandan Seyhan Soylu, HDP’nin kapatılacağını iddia etti. Soylu, ”Bugün Süleyman Soylu ve Hulusi Akar’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etme sebebi HDP’nin kapatılması yönünde destek istemekti.” ifadelerine yer verdi.

Seyhan Soylu Türk siyasi gündeminde tartışma yaratacak çarpıcı iddialarını şöyle sürdürdü:

”Ak Parti Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı ve İçişleri Bakanı’na konuyla ilgili bilgilendime için talimat verdi ve iki bakan muhalefetin parlementodaki partilerine kapalı kapaılar ardında konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler sundu.

PKK ile bağlantısını kesmeyen, onun ağzından TBMM kürsülerinde konuşan HDP’li vekillerin dokunulmazlığı düşüyor. Kökten temizlik yapılıyor…''

Seyhan Soylu Instagram hesabından yaptığı videolu paylaşımda tam olarak şu sözlere yer verdi:

''#HDP KAPATILIYOR... ÜLKEN İÇİN BIR BAYRAK KOY

HER KİMKİ VATANINA İHANET EDER, ANASINI AVRADINI

#Pkk 'nın 40.000 sivil #asker ve #polis ikizi #şehit etmesi yetmedi yine #gara da kana susamış ve 13 sivil kardesimizi katlettiler.

#hdp kendi halkını hunharca şehit eden PKK 'ya yine kınama gelmedi.

Yıllardır halkina sözde demokrasi isteyen #hdp #kandil ile bağlantısını kesmedi.

Artik Kürt kardeşlerimizde #Hdp nin bu tutumundan müzdarip.

Devletimizin de, Halkımızın da sabrı taştı. Ve sonunda Kandilde Karayılan kisjaca alındı. Kaçacak yeri kalmadı. Sn Süleyman Soylu 'dan ip ucunu verdi. "Bunun hesabini sormazsak Karayılan'ıda Apo'un yanina koyacağız" dedi.

Bu sefer kökten temizlik yapılacak pkk nin yönetimi yakalanmak üzere çember daraldi.

Pkk ile bağlantısını kesmeyen onun ağzından T.B.M.M kirsulerinde konusan HDP li vekillerin dokunulmazlığı düşüyor ve kapatılıyor.

Kökten temizlik yapılıyor.

Bugün Sn @suleyman_soylu ve Sn @hulisiakar38, @chp genel başkanı Sn @kilicdaroglu ve @iyiparti genel başkanı Sn @meralaksener ziyaret etme sebebi @hdpgenelmerkezi'nin kapatılması ýonunde destek istemekti.

@akparti başkanı ve @tcbestepe Sn @rterdogan'in @savunmabakanligi ve @tcicisleri bakanlarına konuyla ilgili bilgilendirilmesi için talimat verdi ve muhalefetin parlementidaki partilerine
2 değerli elçisi bakan parti genel başkalarına kapalı kapılar ardında konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdiler.

Bende ülkemizin skandalı konjetorune uygun bir sarki ole size bunu duyurmak istedim.

Çok yakında bendeniz single olarak yillar sonra ilk defa stüdyo'ya giriyorum.

Ve bu şarkının Muziği üstad Ali Avaz 'in şarkısından esinlendik.

Şârkımızı #Şehit ve #gazi lerimize @emniyetgm ve @tskgenelkurmay ligine #vatansever #Ulusalci #milliyetçi #ülkücü #ataturkçü ve bu #toprak lardaki #pkk ve #pyd tarafından sömürülen #kürt kardeslerinize #ulus bütünlüğüne inanan #laz #bosnak #arnavut #abaza #çerkez #azeri ve #Türk kardeşlerime kisaca #Türkiye için okumaya giriyoruz.

Bu şarkıya Ceyda kardeşimizden söz yazmış.

Biz kendi sozumuz ile çıkıyoruz.

#azerbaycan asigim
#Karabağ
#kazakistan
#özbekistan
#KuzeyKibris''

Editör: TE Bilişim