Skandallar kraliçesi olarak bilinen Bahar Candan yarışma sonrası yine Photoshop'u abarttığı paylaşımlarıyla sosyal medyada boy göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yalnızlıktan şikayet eden sosyal medya fenomeni Bahar Candan, 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını duyurmuştu. Candan, 'Survivor' ve 'Masterchef Türkiye' yarışmaları ile ünlenen Yasin Obuz'u işe aldığını duyurunca olanlar oldu. Yasin, konu hakkında çok konuşulacak ifadeler kullandı.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, geçtiğimiz mart ayında "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

AYLIK 5 BİN TL MAAŞ

Aylık 5 bin TL karşılığında arkadaş arayan Bahar Candan, bu kişiyi bulduğunu duyurmuştu: Arkadaşımı buldum, Survivor'daki Yasin Obuz. CV'sini gönderdi fakat Amerika'da olduğu için Türkiye'ye gelince işe başlayacak.

Sigortası olacak. Aylık 5 bin TL'ye arkadaşım olacak. Yasin komik çocuk 'Survivor'da onu izlerken çok eğleniyordum. Başvuru yapanlar ümitlerini kaybetmesinler ikinci arkadaşa ihtiyacım olabilir. Tekrar başvuruları değerlendireceğim.

100 BİN TL'YE YANIMDA GEZDİRMEM

Magazin gündemine bomba gibi düşen açıklama sonrası Yasin Obuz, sosyal medyada bir mesajı ifşa etti. Bir kadına karşı kullandığı sözlerin çirkin olduğunu söyleyen kullanıcılar, eski Survivor yarışmasını eleştirdi.

Yasin Obuz, Bahar Candan'a verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

"Bahar seni 5 bin TL'ye değil, 100 bin TL'ye bile yanımda gezdirmem. Benim deliliğim zekiliğimden, seninki aptallığından kaynaklı olduğu için ayrı dünyaların insanlarıyız anlayacağın..."

"Şaka yapmıştım ve sen bunu anlamayacak kadar salak olduğun için her yere yaydın. Bir de üzerimden prim yapmaya kalkmışsın. Peki şimdi seni benden kim koruyacak? Dua et kadınsın yoksa kafes dövüşü yapardık. Sen kimsin sana yemek yapıp seni koruyalım paçoz."

Bahar Candan, bu mesaja jet hızında yanıt verdi: ''Yalan dolan hayatlarınız var. Benimle çalışmayı düşünmeden iş başvurusu yapıp, binlerce insanın önüne geçip, haklarını gasp ettiğini düşünüyorum...

BAHAR CANDAN'DAN CEVAP

Bunun gibiler ancak benim gibi iyiniyetli genç kızları kandırabilir. Başvuruları ben değerlendirmedim, basın danışmanım seçti. İş konulu sohbet edip yemek yemiştik bu kişiyle."

Editör: TE Bilişim