Radyotvmetre’den alınan Türkiye'nin en çok dinlenen 10 Ulusal Radyolarında bir sene boyunca En Çok çalan şarkıların verileri, bir sene boyunca dijital platformlarda en çok dinlenen ve satın alınan şarkıların verileri ve radyotvmetre verilerine göre bu sene YouTube’da en çok izlenen ilk 10 şarkının verileri puanlanarak oluşturulan Türkiye'nin en güvenilir listesi"Kral Liste 2020"nin 1 numarasında "Kalbim Tatilde" isimli şarkısıyla zirvenin sahibi Ziynet Sali oldu.

Radyotvmetre’den alınan Türkiye'nin en çok dinlenen 10 Ulusal Radyolarında bu sene en çok çalan ilk 10 şarkının 1 numarasında "Daha İyi" isimli şarkısıyla Hande Ünsal yer aldı.

Dijital müzik platformları; Muud Müzik''de Satın Alınan ve Dinlenen şarkılar, I Tunes'da satın alınan ve dinlenen şarkılar, Spotify ve Fizy'de en çok dinlenen şarkılar dinlenen şarkılar şarkıların verileri baz alınarak oluşturulanlistede bu sene dijital platformların 1 numarası Murda ve Ezhel ortak çalışması "Bir Sonraki Hayatımda Gel" oldu.

Radyotvmetre verilerine göre bu sene YouTube’da en çok izlenenlerin 1 numarasında "Cennetten Çiçek" isimli şarkısıyla Zehra yer aldı.

Editör: TE Bilişim