Şarkının sözleri önceki şarkılarında olduğu gibi yine Ufuk ALTAY imzalı. Müzik, Team BaBaRock ekibinden Sabri Bostan, Atacan Canay, Sinan Güngörer ve grubun eski gitaristi Özkan Bilgin’e ait. Aranjesini her zaman olduğu gibi Sinan Güngörer yaptı. Bas gitarda Sabri Bostan, Klavyede Atacan Canay, elektro ve akustik gitarlarda takımın gitaristi Alpteki Tören askerde olduğundan, sürpriz isim Sinan Güngörer yer alırken, davulda yine Yiğit Kundak var. Uzun bir çalışma dönemi ile ortaya çıkan şarkı 2019’da yazılmasına rağmen 2020’nin son ayında müzik severlere ulaştı. Teklinin video klibi için kamera karşısına geçen Ufuk ALTAY ve Team BaBaRocK ekibi, yine bir önceki klip çekimlerini yöneten ve İngiltere’de iki festivalden özel seçki ödülü kazandıran, tecrübeli usta yönetmen Mert İpek ile çekti. Oyun Atölyesi’nde çekilen klipte, Ufuk ALTAY, Sabri Bostan, Sinan Güngörer, Atacan Canay yer alırken, şarkının duygusunu ve enerjisini anlatan danslarıyla İlayda Türbadar yer aldı.

Herkesi etkileyen dünya sorunlarının derinden hissedildiği bu günlerde, duygularımı ifade etmenin en iyi yolu bu şarkıyı yazmaktı. Tüm insanlığın küstahlığını ve açgözlülüğünü ifade etmek isterken, öte yandan birlikte büyütülen umudun geleceğe güzel bir dünya bırakacağını biliyorum diyor Ufuk ALTAY şarkıyı yazma hikayesi için. Şarkı, duyguların karmaşası içinde hüzün, bitkinlik varken umudun birlikteliği yücelteceği bir dünya çiziyor.

Şarkı, Türkçe yayınlanmış olsa da 2021’de İngilizce versiyonu ile de yayınlanarak tüm dünyaya ulaştırılması planlanıyor.

Editör: TE Bilişim